• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mape za navigaciju sve traženije

Ovi maps aplikacija kompanije Nokia postigla je ogromnu popularnost za svega nekoliko dana od kako je besplatna na Internetu.

 Mape za navigaciju sve traženije Izvor: MONDO

Nokia objavila je da je od 21. januara, od kada je nova verzija "Ovi Maps" aplikacije sa besplatnom navigacijom za pješake i vozače postala dostupna putem Interneta, program preuzet više od 1,4 miliona puta.

Od sljedeće nedelje, svi noviji Nokia telefoni koji podržavaju GPS opciju sadržaće novu verziju "Ovi Mapa", u kojoj će već biti instalirane lokalne mape, sa vrhunskom pješačkom i vozačkom navigacijom, kao i parametrima za pristup na servise Lonely Planet i Michelin travel guides, najavljeno je iz te kompanije.

"Ovi Maps" pokriva 180 zemalja, navigacija za pešake i vozače je za 74 zemlje na 46 jezika, a informacije o saobraćaju pokrivaju više od 10 zemalja. Imaju više od 6.000 3D tačaka za 200 gradova širom svijeta.

Lonely Planet i Michelin travel guides servisi za aplikacije sadrže informacije za više od 1.000 destinacija širom sveta.

Od 31. januara, pet zemalja u kojima se najčešće preuzimaju "Ovi Maps" su Kina, Italija, Velika Britanija, Njemačka i Španija.

Nokia procjenjuje da je krajem 2009. godine oko 25,9 miliona ljudi aktivno koristilo GPS navigaciju na svojim mobilnim telefonima.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS