• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit igrica: The Simpsons Arcade

Igra The Simpsons Arcade, iako kratka, odlično će zabaviti svakoga ko je bude igrao. Kao, uostalom, i njen glavni protagonista Homer Simpson.

 Hit igrica: The Simpsons Arcade  Izvor: MONDO

Naziv: The Simpsons Arcade
Izdavač: EA Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Film/TV
Broj igrača: 1

Igrice inspirisane kultnom animiranom serijom The Simpsons, obrađivale su raznorazne žanrove - od borilačkih, trkačkih pa sve do GTA klonova.

Poslednja verzija, The Simpsons Arcade, vraća se starim dobrim počecima kada su se Simpsons igre pojavile - na skrolujuće makljaže.

Igrač je u ulozi Homera Simpsona, koga vodi sa jedne (lijeve) strane ekrana ka drugoj pri tome udarajući, šutirajući i bacajući oko sebe sve na šta naiđe. To je ukratko i suština ove zabavne igre.

Kontrole su jednostavne ali efektivne. "Peticom" zadajete udarac, a višestrukim pritiskom započinje kombo. Ako priđete do objekta, lik koga vodite će ga pokupiti. Podizanje i bacanje protivnika je lako - sve što je potrebno jeste da natrčite na njih.

Većina protivnika je u obliku agenata sjenki, sa sve naočarima za sunce. Njihova uloga je da spriječe Homera da se dočepa krofne koja sadrži neki tajni plan.

Svaki od agenata je kodiran različitom bojom u zavisnosti od vrste napada kojim je opremljen. Protivnici su različiti i imaju svoju taktiku, tako da je za svakog potreban drugačiji pristup tokom borbe, što igru čini zanimljivom.

Na sredini i na kraju svakog nivoa pojavljuju se dobro poznati likovi iz serije (poput šefa Vigama ili Klovna Krastija) koji predstavljaju mini bosove koje je potrebno savladati.

Igra nije dugačka i za njeno prelaženje ne treba više od sat vremena, najviše zbog toga što nema nekih velikih međuscena, niti je prejterano teška. Ipak, tokom tih sat vremena dobro ćete se zabaviti.

Igru The Simpsons Arcade, namijenjenu mobilnim telefonima, možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS