• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Digitalni Kiosk" za čitanje iz fotelje

Ljubitelji dnevne i nedeljne štampe više neće morate da odlaze do kioska kako bi redovno kupovali svoja omiljena izdanja.

 "Digitalni Kiosk" za čitanje iz fotelje Izvor: MONDO

Zapravo, odlaziće do kioska, ali onog koji se nalazu na Internetu.

"Digitalni Kiosk" je nov i jedinstven sistem distribucije i upotrebe svih vrsta štampanih materijala. Sistem obuhvata dugačak spisak magazina, knjiga... koji se ne kupuju u štampanom, već u digitalizovanom obliku.

"Izdavači, više ne treba da brinu o remitendi, jer ona prestaje da postoji, a dobijaju i potpunu kontrolu interesovanja i realizacije prodaje svojih izdanja kroz kontrol panel namijenjen tome. Osim toga, troškovi štampe i transporta prestaju da učetvuju u cijeni krajnjeg proizvoda, jer se sve odvija na digitalnom nivou.

Čitaoci dobijaju mogućnost da do svojih omiljenih magazina dođu trenutno, iz bilo kog kraja svijeta, u bilo koje doba dana, bez bojazni da je njihov primerak rasprodat. Osim toga, čuvanje starih primjeraka više nije u vezi sa povećanjem kvadrature stambenog prostora, već se sve završava u računaru čitaoca", rekao je na prezentaciji sistema predsjednik kompanije "Digitalni Kiosk" Đorđe Cvetković.

On je objasnio da je "Digitalni Kiosk" urađen uz primjenu svih savremenih standarda programiranja, što omogućava i ubacivanje multimedijalnih sadržaja u magazine, što će posebno pogodovati oglašivačima, jer se uspotsvlja sasvim nova dimenzija komunikacije sa čitaocem.

Trenutno na "Digitalnom kiosku" možete naći oko trideset izdanja iz dvadesetak renomiranih izdavačkih kuća.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS