• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ghostbusters igrica na MONDU

Sjajna konverzija velikog filmskog hita, sa efektima koji će vas satima držati uz ekrane mobilnih telefona

 Ghostbusters igrica na MONDU Izvor: MONDO

Naziv: Ghostbusters
Izdavač: Vivendi Games Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Akcija/avantura
Broj igrača: 1

Konverzije filmskih hitova u igrice, naročito za mobilne telefone, uglavnom su loše. Ipak, Ghostbusters franšiza se izdvaja iz onih malobrojnih dobrih konverzija.

Najnovija verzija igre oslobođena je restrikcija i radnja u njoj je upravo ono što treba da bude - hvatanje duhova laserskim zracima i zamkama, sa Venkmanom, Rejom, Spenglerom i Vinstonom u glavnim rolama.

Radnja se odigrava u Njujorku, koji je ponovo preplavljen duhovima, a na timu (i igraču) je da očisti grad od ovih providnih pošasti.

Na početku treba napomenuti da je igra podijeljena na segmente/zone, a u narednu zonu ne možete preći dok ne očistite onu u kojoj ste. Ako se doda da se svaka zona sastoji od desetak nivoa, očekuje vas prilično dug put do završetka igre.

Cilj igrača je da uhvati duha, jureći ga kroz lokacije-lavirinte (poput njujorške biblioteke ili Sedžvik hotela), sve do zamke na kraju lavirinta.

Hvatanje duha je malo komplikovano, i treba vremena kako biste se navikli. Duhovi lebde u atmosferi, pa Ghostbusteri moraju da koriste svoje specijalne bacače lasera i čestica kako bi ih umirili. To izaziva odskakivanje duha od zemlje i zidova, koji su prekriveni zelenom sluzavom tečnošću. Ukoliko duh tri puta udari u ovu sluz - može da pobjegne preko interdimenzionalnog prolaza.

Vizuelni efekti hvatanja duhova, kao i okoline u kojoj se igra odvija su sjajni, a pozitivnom utisku doprinosi i dobro poznata muzička tema iz filma.

Ovu sjajnu akciju na telefonu je moguće igrati uz pomoć palca, ostali prsti vam i nisu potrebni. Djeluje lako, ali će igra od igrača izvući maksimum koncentracije i koordinacije.

Igru Ghostbusters možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS