• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Misliš da znaš engleski? Provjeri odmah

Internet sajt znanje.infostud.com u saradnji sa British Councilom pokrenuo je projekat besplatnog testiranja znanja engleskog jezika.

 Misliš da znaš engleski? Provjeri odmah Izvor: MONDO

Cilj ovog servisa je da posjetiocima sajta pruži realnu sliku o trenutnom poznavanju engleskog jezika, kao i da im ukaže iz kojih aspekata im je neophodno dodatno usavršavanje.

Testovi su dostupni svim posjetiocima sajta i podijeljeni su na četiri glavne oblasti: vokabular (oblast u kojoj posjetioci mogu testirati poznavanje engleskih riječi), gramatika (za testiranje znanja iz gramatike engleskog jezika), slušanje (za proveru razumevanja pričanog jezik) i čitanje (za provjeru čitanja).

Ovim zajedničkim projektom, znanje.infostud.com i British Council pridružili su Srbiju ostalim zemljama Evrope, recimo Italijom, Francuskom i Slovačkom, koje su već započele sa ovom vrstom vježbanja poznavanja engleskog jezika.

Za nepuna tri meseca, od pokretanja ove provjere znanja iz engleskog jezika u ostalim zemljama Evrope, preko 9.000 ljudi popunilo je test.

Nakon rješavanja testa, posjetioci mogu posjetiti i sajt LearnEnglish gdje se nalaze zabavni sadržaji, interaktivne priče i igrice i još mnogo toga namijenjenih svima - od djece, preko roditelja do odraslih kojima je engleski potreban za posao, studiranje ili svakodnevni život.

(MONDO, foto: Guliver/getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS