• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sherlock Holmes: The Official Movie Game

Sherlock Holmes: The Official Movie Game nudi sjajnu zabavu, ali i raznolikost pa će privući mnoge ljubitelje akcionog žanra.

 Sherlock Holmes: The Official Movie Game Izvor: MONDO

Naziv: Sherlock Holmes: The Official Movie Game

Izdavač: Gameloft

Format: Mobilni telefon

Žanr: Akcija, Film/TV

Broj igrača: 1

Misterija, zagonetna ubistva, mozgalice koje zahtijevaju puno truda da bi ste ih riješili... To su elementi koji uglavnom opisuju detektivske igre. Ipak, to nije slučaj sa igrom Sherlock Holmes: The Official Movie Game, koja prati priču iz filma, a samim tim i ulazi u domen akcije i klasične tabačine.

Kao i u filmu, Holms i njegov vjerni pratilac dr Votson na tragu su zločinačkom kultu, koji kidnapuje i žrtvuje nevine ljude.

Kroz igru ćete se uglavnom kretati kao Šerlok Holms, trčeći ulicama Viktorijanskog Londona. Pri tome ćete udarati i šutirati svakoga i sve na šta naiđete. Naravno, zagonetke ne izostaju ni ovdje, ali akcija je u ovoj igri u prvom planu.

Kontrole u igri su precizne i lake, a većinu poteza i udaraca koje Holms izvodi vršićete putem tastera '5'. S vremena na vrijeme imaćete pomoć Votsona, koji je opremljen pištoljem, koji je prosto neophodan u nekim situacijama.

Šteta je što scena sa Votsonom nema više, jer su dijelovi koje prelazite sa njim izuzetno zabavni. Sistem nišanjenja je isti kao i u igri Zombie Infection, pa pažljivo birajte trenutak kada nanišanite i opalite.

Igra je prepuna i mini igara, među kojima se ističu jurnjave u kočijama, boks mečevi golim pesnicama, kao i "eventi" u kojima je bitno brzo pritisnuti određeni taster.

Ove mini igre su prilično kratke, ali predstavljaju odlično ukomponovanu razonodu i razbijaju monotoniju konstantne akcije, pesničenja i pucanja.

Sveukupna prezentacija igre je jedna od najboljih koje se mogu naći na mobilnim telefonima, sa sjajnim animacijama, efektima, a vremena za dosađivanje nikako nećete imati.

Sherlock Holmes: The Official Movie Game traje nešto kraće nego što bi se očekivalo, ali za vrijeme koje utrošite na nju nudi sjajnu zabavu, ali i raznolikost pa će privući mnoge ljubitelje žanra.

Ovu odličnu igricu kožete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS