• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doom II RPG igrica na MONDU

RPG žanr se ne sreće tako često u konvezijama igara za mobilne telefone, pa je pojava jednog ovakvog naslova pravo osvježenje.

 Doom II RPG igrica na MONDU Izvor: MONDO

Naziv: Doom II RPG

Izdavač: EA Mobile

Format: Mobilni telefon

Žanr: Akcija, RPG

Broj igrača: 1

Tim komandosa vraća se na svemirsku stanicu na Mjesecu, koji je opustošen i pretvoren u pravi pakao, kojim šetaju svakakva stvorenja oslobođena u prvoj verziji igre (Doom I). Oni se odazivaju na poziv u pomoć tima istraživača koji ovo ukleto mjesto nazivaju svojim domom.

Bukvalno od trenutka kada vaš matični brod sleti na površinu, atmosfera postaje uzburkana, zvuci se pojačaju i tenzija postaje veća.

Doom II RPG je dosta sličan svom prethodniku, samo sa značajno poboljšanom borbenom mehanikom, koja je pojednostavljena i bazira se na poteznom sistemu. Umjesto klasične pucačine iz prvog lica, ovde vas dočekuje potezna borba kada se nađete oči u oči sa neprijateljem. Napravite korak naprijed ili nazad i demon koji vam je za petama će učiniti isto.

Istraživanje, koje je sastavni dio RPG-a se obavlja u realnom vremenu, ali sa izvjesnom dozom strategije gde morate razmisliti u kom momentu da pucate, izbjegnete udarac ili popijete napitak za regeneraciju zdravlja.

Igra je prožeta i određenom dozom humora, što je čini zabavnom i kada niste u borbi. Kreature koje ubijate ostavljaju svakakve predmete, uključujući i dijelove ljudskog tijela poput prstiju. S druge strane, komentari naučnika su duhoviti klišei, koji se mogu čuti u većini akcionih filmova.

Doom II RPG predstavlja jednostavnu i laku, ali istovremeno izuzetno zabavnu akcionu avanturu na mobilnim telefonima, kojoj ćete se sigurno vratiti bar još koji put.

Ovu igricu možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS