• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrica: Želite li da postanete milioner 2010

Planetarni kviz, koji je kod nas poznat pod imenom "Želite li da postanete milioner", dobio je svoju drugu verziju za mobilne telefone.

 Igrica: Želite li da postanete milioner 2010 Izvor: MONDO

Naziv: Želite li da postanete milioner 2010

Izdavač: Glu Mobile

Format: Mobilni

Žanr: TV/kviz

Broj igrača: 1

Ono što je kod nastavaka igara ovog tipa karakteristično jeste da se baziraju na već postojećoj platformi, što može kod igrača izazvati osjećaj repetitivnosti.

S druge strane, razvojni timovi i izdavači (u ovom slučaju Glu Mobile) se trude da u ovakve nastavke ubace prepoznatljivo iskustvo sa nekim novim elementima. Time zadovoljavaju ranije stečene fanove, ali pridobijaju i nove.

Kada je u pitanju verzija igre "Želite li da postanete milioner" za 2010. godinu, treba napomenuti da je ona već dostigla veliki uspjeh i u mnogome premašila svoju prethodnu verziju.

Svakako, i nova verzija je bazirana na pitanjima čija težina gradira kako kviz odmiče.

Ova verzija igre ima i novu vrstu početnih pitanja, koja od igrača zahtijevaju sortiranje četiri odgovora u odgovarajućem redu. S vremena na vrijeme, ovakva pitanja će razbijati monotoniju izbora odgovora između nekoliko ponuđenih.

Sam broj pitanja koja su implementirana u igru je veliki, pa vam se ni nakon par sati igranja neće desiti da naiđete na pitanje koje ste već imali. Naravno težina pitanja je u savršenoj proporciji sa iznosom novca za koji se borite.

Dakle, struktura igre je veoma slična onoj u TV kvizu, ali to ne znači da "Želite li da postanete milioner" nema neke specijalne cake.

Prvo, u interfejs kviza možete implementirati svoju sliku koju ste napravili kamerom na telefonu. Možete, napraviti normalnu, sliku gde ste tužni i onu na kojoj ste veseli, pa će vaš avatar reagovati u skladu sa odgovorom koji ste dali tokom igre.

Sve one zanimljivosti iz TV emisije, poput igre "Brzi prsti" i četiri vrste pomoći su tu... pa će igranje zaista pružiti užitak svima koji žele da se oprobaju u ovom kvizu znanja.

Igricu "Želite li da postanete milioner 2010" možete preuzeti OVDJE.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS