• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferrari GT 2: Revolution- igrica sa vrelih staza

Za sve zaljubljenike u Ferrari automobile (ali i za one koji to nisu nego samo vole brzu vožnju), kompanija Gameloft predstavlja drugi dio Ferrari GT serijala.

 Ferrari GT 2: Revolution- igrica sa vrelih staza Izvor: MONDO

Naziv: Ferrari GT 2: Revolution
Izdavač: Gameloft
Format: Mobilni
Žanr: Trkačka
Broj igrača: 1

Radi se o tipičnoj trkačkoj arkadi, u kojoj se mogu vidjeti brojni Ferrari modeli od 1950. godine na ovamo, ali ono u čemu igrica zaista briljira jesu same trke.

Lokacije poput Monte Karla, Londona, Pariza... samo su neke od staza na kojima postoji po pet tipova trka u kojima se možete takmičiti - standardna trka sa još pet takmičara, solo trka bazirana na "checkpointima", eliminaciona trka (u kojoj automobil koji je oposlednji biva izbačen na kraju svakog kruga), bonus trka u kojoj skupljate što više zvjezdica možete i na kraju - specijalna trka čiji je fokus na vešteni preticanja.

Sve trke su zabavne, univerzalne i baziraju se na vještini, ali i održavanju balansa na prelasku preko rupa i odskakivanja po asfaltu. Na taj način vožnja pri ekstremnim brzinama je sama po sebi neka vrsta nagrade. Na kraju se sve svodi na to koliko rizika je igrač spreman da preuzme tokom određene vožnje.

Sama bezbjedna vožnja, u kojoj pazite da automobil dovedete bezbjedno do cilja neoštećenog, neće vas dovesti daleko. Moraćete da se potrudite kako biste do cilja stigli među prvima, a opet u jednom komadu.

Vizuelni efekti u igri su takođe na zavidnom nivou, pa ćete se tako tokom svake trke diviti pejzažima Londona, Kejp Tauna i drugih gradova koji odišu oštrim i živopisnim bojama.



Sigurno je da će svi ljubitelji trkačkih igara uživati u igri Ferrari GT 2: Revolution, koja predstavlja jednu od najboljih na mobilnim telefonima. Voljeli Ferrari ili ne, nikako nećete moći da se otmete utisku da motori predu bolje nego ikada baš u ovoj igri.

Igricu Ferrari GT 2: Revolution možete preuzeti OVDJE!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS