• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Yahoo i Facebook najavili povezivanje

Yahoo i Facebook najavili su povezivanje servisa koje nude korisnicima, tako da će Mafia Wars i druge igrice uskoro biti i na sajtu Yahoo.

 Yahoo i Facebook najavili povezivanje Izvor: MONDO

Povezivanje će korisnicima koji imaju naloge na oba sajta omogućiti automatsko kopiranje i razmjenu sadržaja, prenosi Bi-Bi-Si.

Takođe, korisnicima drugih Yahoo servisa, kao što je na primer Flickr, biće lakše da sa prijateljima sa Facebooka razmenjuju informacije o onome što trenutno rade.

Istovremeno se odvija proces prilagođavanjea Yahoo Profile servisa, tako da će korisnicima biti lakše da kontrolišu informacije koje dijele.

Ugovor o saradnji podrazumijeva da će korisnici koji imaju profile na oba sajta moći da linkuju dvije stranice, tako da će novi unosi na jednom od njih biti istovremeno objavljivani na oba.

Osobe koje koriste ostale Yahoo servise, na primjer za skladištenje i razmenu fotografija, video snimaka ili muzike moći će lakše da razmjenjuju bilo koju vrstu medija sa prijateljima koji koriste samo Facebook.

U skladu sa novim dogovorom, Yahoo je ugovorio saradnju i sa firmom Zynga, gigantom koji se bavi igricama za društvene mreže, tako da će do kraja godine popularni naslovi kao što su Farmville i Mafia Wars biti dostupni i na sajtu Yahoo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS