• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EA SPORTS 2010 FIFA World Cup South Africa

Želje ljubitelja fudbala su konačno ispunjene. Na Mondo portal je stigla zvanična igra za SvJetsko prvenstvo koju je izdala kompanija Electronic Arts.

 EA SPORTS 2010 FIFA World Cup South Africa Izvor: MONDO

Naziv: EA SPORTS 2010 FIFA World Cup South Africa
Izdavač: EA
Format: Mobilni
Žanr: Sportska
Broj igrača: 1

Svake godine kada se igra Svjetsko prvenstvo pokrene se priča kako su naši ključni igrači imali previše utakmica.

Argument je da Krasić, Jovanović, Stanković, Vidić često igraju i po dve utakmice nedjeljno u toku sezone i da će im prije na pameti biti opuštajući odmor na nekoj plaži, nego da ljeto provedu šutirajući loptu.

Koristeći istu logiku da EA svake godine izbaci novu verziju igre FIFA, možete se zapitati da li su njihovi programeri, dodajući još jednu igru u već prepun raspored razvili igru lošijeg kvaliteta. Odgovor je: Nisu!

Igra EA SPORTS 2010 FIFA World Cup South Africa podsjeća na FIFA 10, sve opcije su i dalje tu, ali vam je omogućeno da pored odigravanja prijateljske utakmice na brzinu, odigrate i kompletan Svjetski kup, kao i kvalifikacije. Imajte na umu da su kvalifikacije skraćene, igra se samo jedan meč sa svakom reprezentacijom.

Ono što igru izdvaja od prethodnih dijelova je mod Free Kick Challenge, pravljen upravo za sve fudbalske zaljubljenike. Bićete stavljeni pred izazov da izvedete niz slobodnih udaraca, pri čemu će svaki sljedeći udarac biti sve teži.

Ono što dodatno otežava mogućnost postizanja gola je da imate samo 30 sekundi da izvedete udarac.

Sama igra je standardno uprošćena za mobilni telefon, koristite samo dva dugmeta za igranje. U napadu koristite ‘5’ za dodavanje i ‘0’ za šut, dok se u odbrani isti dugmići koriste za startove na protivničke igrače. Naš savjet je da što više šutirate iz daljine pošto smo solidan broj golova postigli upravo na ovaj način.

Sve ovo zajedno čini ovu igru vrijednom kupovine, kako bi vam uz nju brže prošlo vrijeme dok čekate da počne sljedeći meč na prvenstvu.

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS