• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: m:tel je primjer kako treba da se radi

Predsjednik Srbije posetio kompaniju m:tel i pohvalio tu srpsku investiciju u Crnoj Gori. "Ovo je primjer kako treba", istakao je Tadić

 Tadić: m:tel je primjer kako treba da se radi Izvor: MONDO

Predsjednici Srbije i Crne Gore Boris Tadić i Filip Vujanović posjetili su kompaniju m:tel i tom prilikom istakli da je to primjer dobre investicije iz Srbije u Crnu Goru.

Tadić je u izjavi za MONDO izrazio prijatno iznenađenje informacijom da je m:telov MONDO najčitaniji WAP portal u Crnoj Gori.

Tadić je ujedno podržao ideju o prerastanju MONDA u regionalni portal.

"Mislim da bi to bilo jako korisno. Uvijek posjećujem regionalne vijesti na internet sajtovima i bilo bi sjajno da imamo portal koji će ponuditi u punom kapacitetu informacije iz cijelog regiona. Mobilni telefon je obezbijedio sinergiju svih informativnih usluga i servisa i meni to stvarno mnogo pomaže u radu. Prije nekoliko dana sam bio u Americi i informisao sam se upravo preko Mondovog WAP portala o zbivanjima u zemlji i regionu. Plašim se samo da nas ovaj trend sve više pretvara u robove mašina i interneta", prokomentarisao je Tadić.

Nakon obilaska kompanije, predsjednik Srbije je novinarima rekao da ga raduje što vidi kako dobro funkcionišu srpske investicije u regionu i u Crnoj Gori.

"m:tel nije samo srpska kompanija, već i crnogorska, obezbeđujući građanima posao i ostvarivanje veza sa svojim bližnjim", rekao je Tadić i istakao da ta kompanija pomaže crnogorskom sportu, kao i zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanovich je takože izrazio zadovoljstvo što je jedna sjajna investicija Srbije ovako kvalitetno primljena u Crnoj Gori.

Crnogorski predsjednik se zahvalio Telekomu Srbija na mnogim vrijednim sponzorstvima koje je učinio u Crnoj Gori, posebno izdvojivši podršku crnogorskom sportu.

Generalni diiektor Telekoma Srbija Branko Radujko rekao je da je posjeta dvojice predsednika poruka građanima Crne Gore da je m:tel domaća kompanija i da imaju prijatelje u Srbiji.

"Naše opredjeljenje je da pored prihoda i profita, doprinesemo modernizaciji biznisa i u Srbiji i u Crnoj Gori i u BiH”, istakao je Radujko.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS