• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Farm Frenzy - farma za vaš mobilni telefon

Farm Frenzy je menadžersko-ekonomska igra koja će vam potpuno okupirati vrijeme. Teška je, ali i veoma zabavna.

 Farm Frenzy - farma za vaš mobilni telefon Izvor: MONDO

Naziv: Farm Frenzy
Izdavač: HeroCraft
Format: Mobilni
Žanr: Simulacija
Broj igrača: 1

Samo ime često dovoljno govori o sadržaju igre. Uzmite FarmVille, na primjer. Riječ "farma" jasno aludira na rad na farmi - niz teških poslova koje ponavljate iz dana u dan. Riječ "ville" - grad, govori da postoje društvni aspekti igre, u smislu interakcije sa komšijama. Logično je da nećete biti iznenađeni kada vidite da je to igra na najvećem društvenom sajtu u kojoj ćete akcije/zadatke ponavljati do iznemoglosti.

Tim razmišljanjem doći ćete do zaključka da Farm Frenzy predstavlja ili turbo verziju FarmVilla, ili igru gde uklapate elemente istih karakteristika. Na naše, a pretpostavljam i vaše iznenađenje, u pitanju je ozbiljna strategija sa ekonomskim elementima nalik igri Diner Dash.

Cilj igre je da balansirate mikro-ekonomiju farme, kako bi sirovine koje dobijate na vašoj farmi bile prerađene u finalne proizvode kao što su kolači ili pletiva.

Ovo nije automatizovan proces, jer ćete morati da ručno odaberete opciju izgradnje građevina u kojima ćete prikupljati i prerađivati robu. Takođe, moraćete da punite pojila vodom, zalivate travu i pošaljete kamion pun finalnih proizvoda na tržnicu. Kao što naslov kaže - farma.

Frenzy dio naslova (ludilo), će se iskazati u tome da će vam proizvodi koji ostanu da leže van skladišta nestajati. Svaki zadatak će vam biti usko vremenski limitiran, a dosadni medvjedi će vam povremeno upadati na farmu, gde će ubijati životinje i praviti ršum.

Činiće vam se da ste u košnici. Moraćete da skupljate jaja sa farme, kako bi vaše pekare imale dovoljno sirovina, što je samo po sebi dovoljno težak zadatak, ali ćete pritom morati da smislite šta ćete raditi sa novcem u smislu da li da kupite poboljšanja ili još životinja.

Dodatnu pometnju unose zadaci, koja vas tjeraju da kupite ovcu za tri minuta ili proizvedete određenu količinu hrane za dva minuta. Ukoliko izvršite oba zadatka zaradićete medalju i dodatni novac, koji ćete moći da iskoristite za komplikovaniju mašineriju.

Kontrole će vam biti povremeno komplikovane, dok će medvedi biti pretjerano revnosni u ubijanju životinja, ali kada budete imali mačku koja će vam pomoći u prikupljanju resursa i naučite za koje vrijeme trava izraste, stvari će postati jednostavnije.

Bilo je nekoliko nivoa koje smo morali da odigramo ponovo iz razloga što smo prerano potrošili novac na unaprijeđenja, ali i tada će vam biti zanimljivo to što ćete moći da uporedite vaš rezultat sa globalnom tabelom rezultata.

Konačno, shvatili smo da vas igra Farm Frenzy potpuno uvuče u svoj svijet (poljoprivrede), što bi i bio zadatak svake dobro smišljene igre. Možda nema najinspirativnije ime među igrama, ali ovo je definitivno farma u koju vrijedi uložiti novac.

Igricu Farm Frenzy možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS