• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko ima iPhone, ima i seks

Niste zadovoljni svojim seksualnim životom? Možda je vrijeme da kupite iPhone...

 Ko ima iPhone, ima i seks Izvor: MONDO

Anketa koju je sproveo sajt za onlajn upoznavanje OkCupid pokazala je da korisnici iPhona češće imaju seksualne odnose, a imaju i dvostruko više partnera od onih koji se drže Androida.

Do 30. godine muškarci koji imaju iPhone u prosjeku su imali desetak partnerki, oni koji koriste BlackBerry osam, a ponosni vlasnici telefona zasnovanih na Android platformi - šest.

Dame koje u tašnici nose iPhone do 30. godine promijene oko 12 partnera, a one koje se odlučuju za BlackBerry osam ili devet. Djevojke koje preferiraju telefone sa "otvorenom" platformom, kao što je na primer Android, su ipak mnogo manje "otvorenih" shvatanja kada je riječ o seksu, pošto do 30. godine imaju u prosjeku šest partnera.

Šalu na stranu, iako je OkCupid statistički obradio podatke o 30.000 korisnika pametnih telefona sa svog sajta, nemojte ovo uzimati baš zdravo za gotovo. Umjesto da se bavite statistikom, i štedite za iPhone, bolje bi bilo da smislite neki dobar "prilaz" da biste konačno uspjeli da dođete do broja telefona djevojke koja vam se dopada.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS