• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nokia X3 - i tipke i "tačskrin"

Prvi model nove serije “Touch and Type” Nokia X3 je telefon sa kombinacijom ekrana osjetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera.

 Nokia X3 - i tipke i "tačskrin" Izvor: MONDO

U prodaji bi trebalo da se pojavi tokom trećeg kvartala, po cijeni od približno 125 eura, bez taksi i poreza.

Inovacije nisu namijenjene samo segmentu vrhunskih telefona, a Nokia X3 je odličan primjer kako se nova vrijednost može približiti korisnicima po prihvatljivoj cijeni, kažu u kompaniji "Nokia".

Nokia X3 osim kombinacije ekrana osjetljivog na dodir i numeričke tastature, ima i veći ekran sa jasnim ikonicama, menijima i tekstom, i ključne tastere za slanje ili prekidanje poziva, kao i za ulazak u važne linkove poput muzike ili sms poruka.

Tako je ovaj model, kaže proizvođač, idealan za pisanje i slanje SMS poruka, kao i za korišćenje soc-net mreže gdje je potreban brz i čest unos teksta.

Takođe, pretraživanje interneta, podešavanja alarma, upravljanje aplikacijama za muziku i igre, lakše je i brže putem ekrana osjetljivog na dodir.

Istraživanja koje sprovela kompanija Nokia je pokazalo da korisnici koji su kroz višegodišnje vježbanje postigli vještinu kucanja jednim prstom, držeći telefon u jednoj ruci, žele da zadrže tu funkciju kada pišu SMS poruke, na primjer, ali i da ne ostanu bez pogodnosti koje pruža ekran osjetljiv na dodir.

Sa elegantnim i modernim dizajnom, ovaj telefon je sa svojih 9,6 mm među najtanjim "Nokia" telefonima ikada i lako staje u torbu ili džep. Izgledom ga izdvaja i brušeni aluminijumski poklopac koji je dostupan u pet boja.

Uprkos svojoj veličini, Nokia X3 je bogata karakteristikama: 3G, WLAN, muzički plejer i FM radio, kamera od 5 mega piksela i 4X digitalnim zumom.

Na pojedinim tržištima novi telefon će biti dostupan i sa OviMusic Unlimited opcijom koja korisniku omogućava pristup gotovo neograničenom broju najnovijih muzičkih hitova koji se mogu čuvati na memorijskoj kartici od 16GB.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS