• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Build-a-Lot 2: Kad kvantitet znači kvalitet

Za sve one koji vole da podižu nove gradove, stigla je zanimljiva igra. Mudro osmišljena i potpuno okupirajuća strategija prevazilazi sve slične.

 Build-a-Lot 2: Kad kvantitet znači kvalitet Izvor: MONDO


Naziv: Build-a-Lot 2
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Simulacija
Broj igrača: 1

Build-a-Lot 2 je veoma opasna igra za usputno igranje. Imaćete utisak da je došlo do “savijanja” vremena, jer ukoliko uzmete da igrate igru kada uđete u prevoz, dogodiće vam se kada sledeći put podignete pogled sa ekrana shvatite da ste stigli na odredište. Ili ga prošišali!

Build-a-Lot 2 vas stavlja u ulogu građevinca zaduženog za izgradnju kuća i zgrada, njihovo opremanje, iznajmljivanje i povremenu prodaju.

Sve ovo obavljate koristeći pokazivač koji skače sa parcele na parcelu koristeći tastaturu za upravljanje, dok dugme “5” otvara meni sa izborom mogućih akcija. Ukoliko se spustite ispod poslednjeg reda parceli pokazivač će automatski “skočiti” na meni, kroz koji ćete moći da obavljate akcije kao što su kupovina ili izgradnja nove kuće.

Ovo će vam poslije početnog perioda uigravanja izgledati veoma jednostavno, a prečice kao dugme “*” koje vam trenutno otvara meni, ili dugme “#” koje prikazuje vaše ciljeve, će učiniti navigaciju lakom kao pero.
Razlog što je igra tako zarazna ne leži toliko u činjenici da vam je cilj da izgradite naselje, već u strukturi i balansu same igre.

Svaki od tridesetpet nivoa vam zadaje raznovrsne zadatke koje morate izvršiti da biste ih prešli. Zadaci se kreću od toga da treba da posjedujete dve farmerske kuće do dukoročnijih i suptilnijih, kao što su da podignete traženost lokacije ili da ostvarite snažan tok para.

Svaka kuća koju kupite ili sagradite će vam donositi određenu količinu novca kada je budete rentirali, a taj novac zatim možete iskoristiti da kupite novo zemljište, nove kuće i još materijala, kao i da proširite postojeće kuće ili im promijenite izgled.

Ubrzo ćete pored ovih osnovnih građevina moći da podižete radionice, parkove i centre za recikliranje koji mogu promijeniti traženost okolnog zemljišta, jer će u zavisnosti od vrste građevine cijene okolnih kuća rasti ili opadati.

Sve ovo radite u ograničenim vremenskim rokovima, koji ostavljaju taman dovoljno vremena za par grešaka. Za vrhunske igrače, postoji i recka iznad one koja obilježava “zlatno” vrijeme.

Iako su ova “zlatna” vremena obično postavljena na tri minuta, želja da probate novi nivo će vas držati zalijepljene za igru mnogo duže.

Samo ne zaboravite da podignete pogled s vremena na vrijeme.

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS