• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Let’s Golf - Igra za sve ljubitelje golfa

Igra Let’s Golf možda neće pružiti preveliki izazov, ali ćete sigurno imati priliku da odigrate atraktivnu i zabavnu partiju golfa.

 Let’s Golf - Igra za sve ljubitelje golfa Izvor: MONDO

Naziv: Let’s Golf
Izdavač: Gameloft
Format: Mobilni
Žanr: Sportska
Broj igrača: 1

Golf se često smatra igrom elite. Samo bogataši mogu sebi da priušte članarinu u poznatim klubovima, i samo oni imaju dovoljno samopouzdanja da nose onu ružnu odjeću.

Igra Let’s Golf firme Gameloft daje obrnuto viđenje stvari. Zahtjevi nisu preveliki, tako da većina igrača može da se oproba, dok će ozbiljnim golf igračima sve izgledati suviše jednostavno.

Kontrole se zasnivaju na tri za golf igre klasična klika, da biste udarili lopticu. Prvo kliknete na taster 5 da snaga udarca počne da raste, drugi klik određuje snagu udarca, a posljednji će odrediti mjesto gdje udarate lopticu.

Što klik bude vremenski bliži momentu kada štap udara lopticu, to će vaš udarac biti jači, a lopticu možete jednostavno da zafelširate tako što ćete kliknuti taster za pravac.

Pritiskom na taster 0 prije udarca, prikazaće vam se mapa, koja će vam omogućiti da tačno odredite pravac vašeg udarca, kao i da odaberete pravi štap za datu situaciju.

Ukoliko vam se ne svidi izbor štapa, možete birati druge koristeći tastere * i # što će iskusnijim igračima pružiti veću kontrolu.

Kada dođete na Zeleno (plato oko zastavice), igra vam pruža pomoć tako što će vam nizom obojenih strelica omogućiti da uočite sve džombe i rupe, što u teoriji olakšava odabir jačine i pravca udarca.

Na početku igre otključana su vam dva terena, Fidži i Engleska, a ako se plasirate na jedno od prva tri mjesta, ne samo na terenu sa osamnaest rupa već i na onom sa devet, otključaćete SAD i Grčku.

Svaka lokacija prijatno varira svojim izgledom i osjećajem koji pruža. Tereni u Engleskoj će prilično ličiti na takmičenje u St. Andrewsu (prostrani i džombasti tereni sa velelepnim zgradama u pozadini), dok će SAD biti prepun drveća i reka.

Kada otključate sve terene, igra će vam pružiti mogućnost da kupite poboljšanja u prodavnici, kao i da povećate bogatstvo osvajajući veliki broj trofeja i nagrada. Jedino sporno u igri je to što ćete trofeje i nagrade osvajati veoma lako, jer težina igre teško da prelazi najjednostavniji nivo.

Kratka ubacivanja u rupu izgledaju kao navođeni projektili, ali ovo ne mora da bude mana jer ćete se osjećati kao vrhunski golf igrači. Dugački udarci mogu se takođe jednostavno izvoditi, jer vjetra praktično i da nema.

Ovo vas sigurno neće odvratiti od ovog veselog, atraktivnog golfa, koji je veoma jednostavan za igranje na mobilnom telefonu.

Igricu možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS