• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOWNTOWN TEXAS HOLD EM - Vrhunski poker

Downtown Texas Hold ‘em je opasna, sjajno prezentovana i vrlo zarazna pokerska igra. Slobodno uložite sve u nju!

 DOWNTOWN TEXAS HOLD EM - Vrhunski poker Izvor: MONDO

Naziv: DOWNTOWN TEXAS HOLD ‘EM
Izdavač: EA Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Kazino
Broj igrača: 1

Dobra ocjena kod pokerskih igara ne zavisi od dobre grafike, velikog izbora različitih špilova karata ili podloga na stolu, već koliko vam se dlanovi oznoje dok igrate igru.

Iako igra može biti uglavnom bazirana na sreći, ne postoji ljepši osjećaj od toga kada samo sa slabim parom u rukama izblafirate svoje protivnike i odnesete sav ulog.

Na prvi pogled ne izgleda da igra Downtown Texas Hold 'em ima prave sastojke za takve emocije. Animirani likovi, dobro osmišljeni savjetnik, sjajne animacije kad ulažete sve pare? Ovo nije poker na koji ste navikli. Ipak, nekako, po završenom turniru smo sjedeli znojavih dlanova i uživali u poznatom skoku adrenalina.

Razlog za taj adrenalinski skok je dobro osmišljen napredak u igri. Sve od prijava za turnir do otključavanja novih lokacija je vezano za vaš broj čipova. Ukoliko doživite gadan poraz na jednom od kasnijih, ozbiljnijih turnira, moraćete opet da posjetite neke lošije kako biste osvojili dovoljno novca za ponovnu prijavu.

Da, ovo je vrlo frustrirajuće, ali vam i pruža realnu dozu rizika, što i nije uobičajeno u fiktivnim igrama pokera.
Pet ponuđenih lokacija variraju od bara na plaži do pravog kazina, gde svaka lokacija ima različite maksimalne uloge, nagrade i protivnike.
Protivnici će takođe biti različitog nivoa težine. Na početku ćete ih lakše uplašiti ili navući da ulože sve, ali će kasnije postati veoma ozbiljni, pa će vas i nekoliko puta izblefirati.

Na primjer, kada smo sjeli za drugi sto u jednom od turnira, jedan od protivnika je natjerao sve da odustanu tako što je kao poslednji koji se izjašnjava da li prati početni ulog, uložio sve. U drugoj prilici protivnik nas je uspješno navukao na to da uložimo sve iako je imao triling već na flopu (prije tri karte na talonu). Ako vam ovakvi događaji donose previše nervoze, onda možda ova igra i nije za vas.

Ono što je bitno da napomenemo je da ovi zanimljivi događaji kreću tek kada osvojite svoj prvi turnir. Pošto su u igri pravila turnirska, gdje pobjednik dobija sav novac, dešavaće vam se da vam prvi turnir bude dosadan. Naš savjet je da nikako ne prekidate igru, isplatiće vam se!

Iako je većina nas prilično nestrpljiva po pitanju igrica, do te mjere da ne možemo da sačekamo osobu koja je na potezu pa odigramo umjesto nje, u ovoj igri bukvalno nijednom nismo preskakali “ruku” kada odustanemo.

Ono što nam je naročito zadržalo pažnju, je animacija protivnikovog lica u krupnom planu kada treba da donese bitnu odluku, odnosno kada počne da vibrira i potpuno se upali kada ulaže sve. Kada to spojite sa trenutkom u finalnoj partiji turnira kada pokušavate da progurate blef, a igrica vam prikazuje protivnička lica, na kojima se ocrtava to da ne znaju kako da odreaguju, dlanovi će vam se sigurno oznojiti.

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS