• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Infofest" u Budvi od 26. septembra do 2. oktobra

Informatički skup "Infofest 2010" održaće se od 26. septembra do 2. oktobra u Budvi. Kao eksluzivni učesnici će nastupiti 12 IT firmi iz regiona.

 "Infofest" u Budvi od 26. septembra do 2. oktobra Izvor: MONDO

"Infofest" nastavlja svoju misiju. Sedamnaestu godinu za redom, učesnici Festivala informatičkih dostignuća će imati priliku da čuju najnovije rezultate u razvoju i primjeni informacionih i komunikacionih tehnologija, i razmjene iskustava sa kolegama iz cijelog regiona.

Program će početi "ministarskom sesijom" na kojoj se očekuje učešće ministara za informaciono društvo iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore koji će predstaviti rezultate svojih država u razvoju informacionog društva,
najavljeno je na sjednici Udruženja informatičke djelatnosti pri Privrednoj komori Beograda, kada je predstavljen i cjelokupan program "Infofesta 2010".

Organizatori su takođe najavili da će taj informatički skup biti prilika i da se simulira zasjedanje parlamenta sa stanovišta primjene vrhunskih informatičkih dostignuća.

U okviru programske forme "Infofest predstavlja" nastupiće šest organizacija, a opremu će izložiti i obaviti prezentacije 17 informaciono-komunikacionih kompanija.

Izabrano je 27 autorskih radova koji će biti predstavljeni u posebnoj sekciji. Sesiju o budućnosti informacionog društva će organizovati grupa S&T. Za vrijeme "Infofesta" biće održan i tradicionalni sastanak regulatornih tijela država iz regiona.

Prijavljivanje učešća moguće je na zvaničnom sajtu manifestacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS