• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrica koja razbija - Ultimate Brick Breaker

Kao konzervativnija verzija igre Breakout, Ultimate Brick Breaker je vjerovatno jedna od najboljih igrica za one koje se tek upoznaju sa ovim žanrom.

 Igrica koja razbija - Ultimate Brick Breaker Izvor: MONDO

Naziv: Ultimate Brick Breaker
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Arkadne
Broj igrača: 1

Problem sa većinom klonova igre Breakout, a bilo ih je poprilično, je taj što razvojni timovi uvijek pokušavaju da ubace neku novu začkoljicu u ono što je za većinu igrača već sasvim ispunjena i zanimljiva igra.

Tempo igre je dovoljno brz, jer dok pokušavate da spriječite da vam loptica koja se odbija na sve strane pobjegne, nije vam potrebno da pazite i koja ćete poboljšanja i bonuse da pokupite.

Ultimate Brick Breaker, ipak uspjeva da iskombinuje sve to u jedan lijep mali paket koji će vas dok ga budete igrali držati na ivici, ali vas neće oboriti.

Kako uspjeva u tome?

Da budemo potpuno iskreni - tempo igranja je malo usporen. Ne pretjerano, već sasvim dovoljno da stignete da se pozabavite svim segmentima igre.

Zadatak vam je u principu isti - da uništite sve blokove na ekranu, koristeći platformu kojom odbijate lopticu. U stvari, vi samo pomjerate platformu lijevo - desno pokušavajući što duže da spriječite lopticu da “propadne” i pritom sakupljate poboljšanja.

Poboljšanja mogu biti razna, od toga da vam povećaju platformu, do toga da prepune ekran lopticama. Imajući u vidu da je igra blago usporena, biće vam potpuno izvodljivo da održite nekoliko loptica u igri.

Ono što je još bitno napomenuti je da igra ima samo jedan mod, ali on će vas voditi kroz pet faza, od kojih svaka ima po deset nivoa, plus bonus nivoi, što će igru učiniti dovoljno dugom.

Sve u svemu, Ultimate Brick Breaker je jedan od klonova legendarnog Breakouta koji će iskusni igrači rado odigrati, dok će početnicima biti super-zanimljiv!

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS