• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Twitter testira novi dizajn

Poslije četiri godine došlo je vrijeme za redizajniranje Twittera, a promjene bi trebalo da budu dostupne korisnicima tokom sljedećih nekoliko nedjelja.

 Twitter testira novi dizajn Izvor: MONDO

Servis mikroblogova i društvena mreža Twitter svakoga dana privlači u prosjeku oko 370.000 novih korisnika. Broj ljudi koji širom svijeta "tvituju" dostigao je od 2006. godine impresivnih 160 miliona, a većina njih, oko 78 odsto, servisu pristupa preko veb sajta Twitter.com

Tim koji stoji iza Twittera sada je odlučio da redizajnira početnu stranicu, tako da će korisnicima na raspolaganju biti neke nove mogućnosti.

Najveća promjena je što će sadržaji sada biti prikazivani u dvije kolone, tako da će u prvoj biti statusne poruke, a u drugoj detalji pojedinačnih "tvitova".

Takođe, u okviru "detaljnog" prikaza pojedinačne poruke, korisnicima će automatski biti prikazivane i fotografije, video zapisi i slični sadržaji.

Izvršni direktor Twittera Evan Vilijams je izjavio da redizajnirane funkcije imaju potpuno novu arhitekuru koja bolje reaguje i prilagođenija je korisnicima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS