• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sve je na vebu", ali šta je najbolje?

Internet festival "Veb fest", namijenjen promovisanju i izboru najboljih sajtova i marketinških projekata, održava se od 16. septembra do 18. novembra u Beogradu.

 "Sve je na vebu", ali šta je najbolje? Izvor: MONDO

"Moto ovogodišnjeg festivala je 'Sve je na vebu', a osim sajtova odlučili smo da damo priliku i marketinškim agencijama da pokažu šta su radili prethodnih 12 mjeseci i da se prijave za specijalnu nagradu - najbolji marketinški projekat", rekao je na svečanom otvaranju pi-ar Festivala Srđan Erceg .

Sajtovi i projekti se mogu prijaviti do 3. oktobra na adresi www.wfest.org, a glasanje će trajati do 31. oktobra.

Kada je riječ o nagradama, Erceg je naveo da je za razliku prethodnih godina ustanovljena velika nagrada ili Gran pri festivala koji dodjeljuje publika.

"Ovom nagradom želimo da istaknemo jedan projekat ili sajt kako bi se znalo ko je pobjednik Festivala, a imaćemo pobjednike i u ostalih 17 kategorija", kazao je Erceg i dodao da očekuje oko 3.000 prijava.

Cilj Festivala je da se promoviše sve što se nalazi na internetu, sve one pozitivne strane, među kojima su obrazovanje, informisanje, mogućnost brze i lake komunikacije, odnosno sve ono što podrazumijeva moderan život.

"Internet jeste moderan medij, ali teba iskoristiti sve njegove aspekte, poslovne, zabavne, umjetničke i edukativne", kazao je Erceg i zaključio da je zato neophodno nagraditi sve one koji su tokom prethodnih godinu dana vrijedno radili na internetu.

Svečana ceremonija dodjele nagrada je 18. novembra, a stučni žiri sačinjen je od profesionalaca iz svijeta veb dizajna i veb poslovanja.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS