• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Splinter Cell: Conviction - napokon nastavak!

Igra Splinter Cell: Conviction je sjajna akciona “šunjačina” koja će vam ostati zanimljiva od početka do samog kraja.

 Splinter Cell: Conviction - napokon nastavak! Izvor: MONDO

Naziv: Splinter Cell: Conviction
Izdavač: Gameloft
Format: Mobilni
Žanr: Akcije
Broj igrača: 1

U skladu sa izrekom “ko čeka, dočeka” je nastavak nastavak serijala Tom Clancy's Splinter Cell – Conviction, koji bi trebalo da je savršen, imajući u vidu da su prošle tri duge godine od izlaska prethodnog dela.

Čekanju je kraj, a Conviction je jedna od najboljih igrica za mobilne telefone objavljenih ove godine.
U stvari, staviti ovu igricu u žanr akcije je pomalo nepravedno jer će vam u igri zadatak biti da što je više moguće izbjegavate borbu.

Igru otvara Sem Fišer, bivši vladin agent sa reputacijom opasnog momka, koji pokušava da razriješi ubistvo svoje ćerke na ulicama Malte. Ali potraga se ubrzo pretvara u trku sa vremenom, kako bi demontirao bombu, otkrio zavjeru u vladinoj agenciji i spasao predsjednika.

Da bi sve to izveo Sem će morati da se šunja, puzi, puca, bori sa psima, raznese mlazne avione i izbegne najsporije metke ikada. Sve ovo doprinosi uzbudljivosti igre, uz dodatnu činjenicu da svaki od 13 nivoa, koliko ima ova igra, donosi novo i jedinstveno iznenađenje.

Bilo da je u pitanju nova zamka, igračka, prostorna slagalica ili jednostavno novi zaplet u priči Conviction vam nikada neće dosaditi. Sva akcija je uvezana sa fantastičnom grafikom koja jako varira od nivoa do nivoa, od pustinje da merdevina na staklenom soliteru.

Animacije su impresivne i nevjerovatno tečne, toliko da će ostali razvojni timovi morati da se pomuče da budu makar blizu. Sve ovo bi bilo besmisleno ako bi kontrole bile komplikovane, ali Sem se kreće kao mačka, skačući po krovovima, spuštajući se niz konopce i skačući u zaklon.

Ne postoji dosadno ciljanje odakle da skočite, niti iznenadno padanje sa merdevina jer je grafika nedovršena. Samo jedan tečan potez za drugim, sve izvedeno da vas navede kuda da idete, ali da nikada nemate utisak da vas primorava.

U početku će vam možda biti malo komplikovano da se prišunjate čuvaru, jer će Sem automatski početi da se sporo šunja. Ali, imajući u vidu da ćete doibjati više poena ukoliko izbjegnete otvorene sukobe, ne vjerujemo da će vam to predstavljati problem.

Biće vam veoma jednostavno da se odlučite za taktiku raznesi sve, ali će vam uvijek motivacija da odigrate nivo ponovo biti postizanje najboljeg rezultata. Takođe ono što će vam pričinjavati dodatno zadovoljstvo su medalje koje dobijate ako se budete kretali kao sijenka tokom cijelog nivoa.

Još par stvari koje će vas tjerati da napravite što bolji rezultata su otključavanje viših težina za nivoe, kao i prikupljanje pločica sa imenom sa vaših žrtava. Kada sakupite sve pločice otključaćete težinu “warmonger”.

Glavni razlog za uspeh ove igre je, pored svega što smo naveli, to što je veoma zabavna za igru. Iako je čekanje bilo naporno za ovaj posljednji nastavak, potpuno je vrijedilo.

Igru možete preuzeti OVDJE.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS