• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Microsoft predstavio Windows Phone 7 telefone

Windows Phone 7 predstavljen je u Njujorku,a Dell, Samsung, LG i HTC telefoni zasnovani na ovom operativnom sistemu biće u prodaji pred novogodišnje praznike.

 Microsoft predstavio Windows Phone 7 telefone Izvor: MONDO

Windows Phone 7 telefoni će u Americi biti u ponudi preko AT&T mreže, a ukupno devet modela biće dostupno na tržištima 30 zemalja, najavio je Bolmer.

Modeli koji rade na novom Windows Phone 7 operativnom sistemu dolaze iz Della, Samsunga, LG-ja i HTC-a, ali iako najave obećavaju, ostaje dva velika nedostatka - telefoni zasnovani na Windows Phone 7 operativnom sistemu ne podržavaju funkcije copy/paste i korišćenje mobilnog za pristup Internetu preko 3G (ili 4G) mobilne mreže.
Na početnom ekranu (Start screen) prikazuju se "live tiles" , odnosno sadržaji u realnom vremenu, kao što su, recimo statusi na društvenim mrežama. Tu je i Outlook Mobile koji vam omogućava da upravljate svojim e-mail porukama preko telefona.

Za ljubitelje igara tu je Game Hub, sa kojeg možete da pristupate svim svojim igrama, pronalazite nove i povezujete se sa prijateljima, a Marketplace Hub je online prodavnica nalik na Apple Store u kojoj možete da kupite nove aplikacije, igrice i muziku.

Microsoft Office dostupan je na Windows Phone 7 preko svoje mobilne Office Hub verzije, a korisnicima su na raspolaganju Microsoft Word Mobile, Excel Mobile i PowerPoint Mobile.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS