• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

mt.s internet pristup za lakše poslovanje

mt:s je, u saradnji sa kompanijom Cisco, ponudio rešenje koje će unaprediti poslovanje velikih sistema, malih i srednjih preduzeća.

 mt.s internet pristup za lakše poslovanje  Izvor: MONDO

Nova usluga mt:s internet pristup nudi poslovnim korisnicima sveobuhvatno rešenje za umrežavanje računara i prenosnih uređaja i povezivanje na Internet preko 3G mreže mt:s-a.

Usluga podrazumeva instaliranje neophodne opreme i podršku u njenom dimenzionisanju, konfigurisanju i održavanju.

Izborom ponuđenih paketa, preduzeća svojim zaposlenima omogućavaju da istovremeno na bilo kom mestu komuniciraju s klijentima ili da međusobno razmenjuju dokumenta i povezuju se na Internet, a cena paketa se kreće od 8.800 dinara do 18.400 dinara.

U okviru usluge mt:s internet pristup ponuđeni su sledeći paketi:

Internet, obuhvata ruter Linksys i predviđen je za mrežu do 6 računara. Mesečna pretplata iznosi 8.800 din (bez PDV-a) po ruteru za flat paket (fair use policy 10 Gb).

Internet plus, sadrži ruter Cisco 1841 i predviđen je za mrežu do 25 računara. Mesečna pretplata iznosi 14.400 din (bez PDV-a) po ruteru za flat paket (fair use policy 25 Gb).

VPN + internet, uključuje ruter Cisco 1841 Security bundle i predviđen je za povezivanje do 25 računara u jedinstvenu mrežu koji mogu da se nalaze i na međusobno udaljenim lokacijama. Mesečna pretplata iznosi 18.400 din (bez PDV-a) po ruteru za flat paket (fair use policy 40 Gb).

Fair use policy podrazumeva definisanje limita za mesečnu količinu podataka kako bi se osigurala kvalitetna usluga za sve mt:s korisnike.

Prednost m:ts internet pristupa je u tome što korisnici plaćaju samo operativne troškove mesečne rate za korišćenje servisa putem telefonskog računa i pritom nemaju nikakva kapitalna ulaganja.

mt:s se pobrinuo i da poslovni korisnici, uz sve navedene pogodnosti, mogu da se posvete svojoj osnovnoj delatnosti, budući da im 24 časa, 7 dana u nedelji nudi usluge help deska koji će odgovoriti na sve njihove potrebe i zahteve.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS