• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sony Internet TV - "pametni" televizor

Sony je predstavio "pametni" televizor, čiji je ekran povezan sa Internetom, a funkcioniše sa Google pretraživačem i operativnim sistemom Android.

 Sony Internet TV - "pametni" televizor Izvor: MONDO

Sony Internet TV zasad jedini u svijetu omogućava istovremeno gledanje TV programa u visokoj rezoluciji, korišćenje aplikacija na Internetu ili surfovanje po mreži sa samo jednog uređaja.

Taj televizor, kako su prenijele agencije, omogućava prije svega surfovanje po Internetu na većem dijelu ekrana, dok se TV program može istovremeno pratiti na manjem prostoru, u donjem desnom uglu.

Korisnici ga mogu i personalizovati, zahvaljujući opciji bookmarks, a veb pristup je moguć sa bilo koje postojeće pretplate - kablovske ili satelitske.

Ekran je, međutim, namijenjen gledanju sadržaja, ali ne i njihovom preuzimanju.

Novi televizor može da se koristi sam ili sa čitačem-narezivačem sadržaja na CD-ovima u Blu-Ray tehnologiji koji se prodaje odvojeno, po cijeni od 399,99 dolara i može da funkcioniše na bilo kom modelu kompatibilnog televizora.

Televizor i čitač-narezivač funkcionišu preko istog telekomandnog sistema koji obuhvata tastaturu da bi se moglo surfovati po mreži.

Ovaj model, sa veoma tankim ravnim ekranom elegantnog dizajna, prodavaće se po ocjeni od 599,99 dolara za model sa ekranom od 61 centimetra do 1.399,99 dolara za modela s ekranom od 117 centimetara.

Sony već prima pretporudžbine za ovaj model, namijenjen prije svega mlađoj populaciji, koji bi trebalo da bude dostupan krajem oktobra.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS