• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nokia C5-03 sa Ovi maps servisom

Kompanija Nokia je predstavila C5-03 smart telefon koji, pored Ovi servisa, donosi pogodnosti Wi-Fi podrške i brzog povezivanja.

 Nokia C5-03 sa Ovi maps servisom Izvor: MONDO

Nokia C5-03 je stilizovani smart telefon sa ekranom osjetljivim na dodir, a biće dostupan u nekoliko boja. Telefon dolazi sa preinstaliranim besplatnim Ovi maps servisom i glasovnom navigacijom koja pokriva gotovo 80 zemalja.

Najnovija verzija Ovi Maps aplikacije (dostupna preko Nokia Beta Labs) uključuje i informacije o javnom transportu kao i opcije koje korisnicima omogućuju da saznaju koje lokacije imaju najviše pozitivnih komentara na Facebooku ili Ren Ren mreži.

"Novi Nokia C5-03 smart telefon donosi pogodnosti Ovi servisa koje uključuju navigaciju, e-mail, muziku i još mnogo toga po veoma prihvatljivoj cijeni. To su one mogućnosti koje će voljeti svi korisnici, bez obzira na starosnu i demografsku grupu kojoj pripadaju," kazao je Džo Harlou, šef odjeljenja za smart telefone kompanije Nokia.

"Ovaj uređaj izgleda odlično i donosi praktične pogodnosti kako tinejdžerima koji vole muziku i socijalno umrežavanje, tako i starijim korisnicima koji žele da koriste i druge aplikacije."

Sa Symbian platformom, osnovni ekran ovog telefona se lako može podešavati kako bi se omogućio brz pristup kontaktima, e-mail nalogu ili raznim drugim aplikacijama iz bogate palete aplikacija dostupnih preko Ovi Store servisa.

Korisnici Nokia C5-03 smart telefona mogu i lako, preko Ovi Mail servisa, podesiti besplatni e-mail nalog koji obezbjeđuje kompanija Nokia, ali i druge naloge kao što su Yahoo Mail ili Windows Live Hotmail.

Očekuje se da će Nokia C5-03 biti dostupna u četvrtom kvartalu 2010. godine po osnovnoj cijeni od 170 EUR bez taksi i poreza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS