• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrica: Zuma's Revenge

Ovo je igra koju je svako od nas igrao neborojeno puta ranije, ali sada podignuta do potpuno novih nivoa kvaliteta.

 Igrica: Zuma's Revenge  Izvor: MONDO

Naziv: Zuma's Revenge
Izdavač: PopCap Games
Format: Mobilni
Žanr: Logičke
Broj igrača: 1

Skoro da možete da povjerujete da su mobilni telefoni zamišljeni za igranje igara u kojima slažete tri predmeta iste boje u niz, a onda se neko sjetio da tom uređaju doda i telekomunikacione funkcije.

Ali prvobitna ideja nikada nije zaboravljena i igra Zuma's Revenge je tu da nas podsjeti zašto nosimo mobilne telefone - kako bismo igrali takve igre.

Ideja o uklapanju tri predmeta je uglavnom asocirana igrama kao što je Bejeweled, ali Zuma ima potpuno novi pristup.

Vi ste nasukani na napušteno ostrvo i upravljate žabom koja izbacuje loptice iz usta, sa zadatkom da zaustavi voz loptica da ne stigne do kraja staze.
Zvuči čudno, i jeste čudno, ali sama priča sigurno nije razlog zašto igrate Zumu.

Žabu rotirate lijevo i desno i pritiskajući taster '5' ispaljujete obojenu lopticu u voz loptica koji se kreće, pokušavajući da napravite seriju od tri ili više loptica iste boje, kako bi one eksplodirale i nestale.

Svaki put kada eliminišete nekoliko loptica punite Zuma-metar, koji zaustavlja voz kada se napuni. Kao što vidite, ili znate, nevjerovatno je lako za igru, ali i neverovatno zarazno.

Zuma's Revenge je unaprokeđena u odnosu na prethodne verzije, a svakom detalju posvećena je puna pažnja.  Voz loptica koji se kreće sada podleže zakonima fizike, što je potpuna novina.

Kada eliminišete veliki broj loptica, voz se neće samo zaustaviti kao ranije, već će često biti odbačen unazad. Kretanje zatim počinje da melje druge loptice, što vam donosi nove bonus poene. Ako ste dovoljno brzi u ovom momentu možete pogoditi i određenu lopticu, koja će vam aktivirati dati bonus za olakšanje igre (kao na primer usporavanje voza).

Zumu, ili neku sličnu igru, vjerovatno ste igrali i ranije, ali kvalitet grafike, fizika i logika same igre čine da sigurno nećete zažaliti ako kupite Zuma's Revenge.

Igricu skinite OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS