• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrica Bowling Superstars - pun pogodak!

Teška za savladavanje, ali veoma zabavna, igra Bowling Superstars malo će vas namučiti da biste bacili kuglu kako treba i ostvarili dobar rezultat.

 Igrica Bowling Superstars - pun pogodak! Izvor: MONDO

Naziv: Bowling Superstars
Izdavač: GLU Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Sportske
Broj igrača: 1

Kako je moguće da igra tako jednostavna kao kuglanje ima tako komplikovan sistem bodovanja?
Kao da je cijela stvar smišljena tako da rezultate vodi neki računar, uz sve moguće ishode bacanja kugle kako biste ostvarili veliki broj poena i spriječili da lopta ode u kanal.

Igra Bowling Superstars je, kao i kuglanje, veoma jednostavna za igru, jer bacanje kugle niz uglačanu drvenu stazu nije teško, ali postizanje vrhunskih rezultata zahtjeva uvježbano oko, mirnu ruku i pomalo razočaravajuće precizno računanje.

Bowling Superstars pokušava da sve to učini zanimljivijim stavljajući igrača u ulogu jednog od šest crtanih likova, od brazilskog dječaka zaluđenog fudnalom Lil’ Ze do nezgrapnog Šveđanina sa čirokanom Bodgera.

Svaki od likova ima različite vještine koje određuju jačinu bacanja, mogućnost da zafelšira kuglu i preciznost pri bacanju kugle. Te vještine nemaju preteranog uticaja na igru, ali je razlika između likova ipak primjetna.
Izbor lika će takođe odrediti izgled staze u glavnom modu igranja, Svjetskom kupu, ali ovo je čisto kozmetička sitnica.

Kuglu bacate sistemom od tri klika, kojim određujete, pravac, rotaciju i snagu. Pri podešavanju svakog od ovih parametara koristite taster '5' da biste ga setovali.

Ovo nije baš tako jednostavno kao što zvuči jer se svako podešavanje menja nevjerovatno brzo pa će vam biti prilično teško da ostvarite bacanje kakvo želite ili da izvedete da ista bacanja.

Ne postoji način da ponovo podestite parametar kada ste jednom setovali loše bacanje, tako da ćete, ako vam se dogodi da potpuno omašite pravac, moći samo da podesite baš dobar felš kako biste spriječili kuglu da ode u kanal.

Ovaj sistem vam omogućava da, za razliku od realnog života, ne možete potpuno da zeznete bacanje, ali će vam prilično otežati da ostvarite niz sjajnih bacanja.

Vremenom će vam biti sve lakše, ne samo zato što će vašem liku rasti preciznost, već i zbog vašeg vježbanja, ali će trenuci u kojima ćete obarati sve kegle ipak biti dovoljno rijetki da bi vas obradovali.

Igru možete preuzeti na OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS