• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Shark or Die - Zariće zube u vas

Shark or Die je u osnovi obična igra gdje vam je zadatak da prikupljate stvarčice kako bi napredovali, ali uz sjajan karakter i humor.

 Shark or Die - Zariće zube u vas Izvor: MONDO

Naziv: Shark or Die
Izdavač: HandyGames
Format: Mobilni
Žanr: Simulacije
Broj igrača: 1

Šta se događa sa firmom HandyGames? Prvo su izbacili Guns and Glory u kojoj ste u ulozi nemoralnih pljačkaša koji napadaju bespomoćne putnike na Divljem zapadu, a sada u igri Shark or Die ste u ulozi ajkule koja bez ikakvih skrupula lovi neoprezne plivače.

Postoji još jedna sličnost između ove dvije igre, pored pokolja nedužnih, obe će vam pružiti mnogo zabave.

Vaš posao u ulozi ajkule će biti da pojedete koliko god možete ronilaca, plivača i surfera. Ako ne pojedete samo jednog prije nego što vaš merač gladi padne na nulu, igra se završava.

Pespektiva je sa dna, tako da kada budete izranjali, vi ćete se ustvari udaljavati od kamere. Ovo će vam biti čudno u početku, pošto nije uobičajen pogled na igru, ali će vam biti jako logično poslije prvih par talasa.

Razlog za ovakvu perspektivu je što svaki talas kreće tako što se vi nalazite pod vodom gdje pažljivo gledate i vrijebate. Brzi pritisak tastera ‘5’ će vas izbaciti na površinu, gdje ćete biti u poziciji da počnete da jedete i spriječite glupave ljude da pobjegnu od vaših ogromnih čeljusti na brod u blizini.

Svakih par talasa u vodi će se naći i plivač koji je slavna ličnost i obilježen je zvijezdom i imenom, a kada njega pojedete dobićete više hrane. Ono što je briljantno je da ime ovog plivača možete promijeniti u glavnom meniju, pa možete pojesti svoje prijatelje, neprijatelje ili bilo koju osobu čije vam ime padne na pamet.

Humor je veliki dio onoga što igru Shark or Die čini veoma zabavnom za igru.

Od glasa, sličnog naratoru iz filmova, koji će izgovarati fraze kao ‘Lethal Lunch’ ili ‘Deadly Dinner’ do zvuka vrisaka i panike plivača kada vas ugledaju, biće vam teško da igrate Shark or Die, a da se ne nasmijete.

Uz par sitnica koje nedostaju kako bi popravile igru (otpor vaših žrtava, različite reakcije kada ih pojedete ili par lovaca na ajkule), Shark or Die je u svakom slučaju hit igra koja će vas zabaviti.

Igru možete preuzeti OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS