• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

The Lord of the Rings: Middle-Earth Defence

Malo teža ali vrlo zanimljiva, The Lord of the Rings: Middle - Earth Defence je odlična igrica u žanru odbrambenih tornjeva.

 The Lord of the Rings: Middle-Earth Defence Izvor: MONDO

Naziv: The Lord of the Rings: Middle-Earth Defence
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Akcije
Broj igrača: 1


Od svih mogućih žanrova koje biste mogli da odaberete za igricu rađenu po legendarnoj trilogiji "Gospodar prstenova", Dž.R.R. Tolkina, odbrambeni tornjevi su najlogičniji izbor.

U svakoj od knjiga radnja vodi ka posljednjem uporištu družine, bilo da je ono utvrđenje Helm's Deep ili mračni rudnici Morije.

Zato najnovija igra kompanije Glu ima ideju koja se logično uklapa sa ovom pričom, a uz samo još par detalja bi bila fantastična.

Kao što možete da pretpostavite, igra uključuje odbranu postojbine Hobita od najezde Orkova i Uruk-haia. Putevi kojima se neprijateljska stvorenja kreću su unaprijed određeni, a na vama je da kupujete i postavljate branitelje uz put ili barijere na putu.

Pored vojnika koji mogu biti živi ili "nemrtvi", na svakom nivou možete kupovati i nekoliko heroja iz knjiga. Ovi najmoćniji pojedinci u vašoj vojsci će biti skupi, ali vitalni u borbi sa velikim protivnicima, a, kao i obične vojnike, možete ih unapređivati nekoliko puta.

Ravnoteža između stepena unapređenja i cijene novih jedinica je sjajno podešena - veći domet koji unapređenja donose će vam biti veoma dragocen naročito na mjestima gdje ste postavili barikadu i gdje će neprijatelj gomilati svoje snage.

Ono što neće biti u potpunoj ravnoteži je lista neprijatelja koje ćete sresti. Činjenica je da Glu nije mogao magično da stvori buljuk novih neprijateljskih jedinica, jer je ograničen onima koji se pojavljuju u knjizi. Ipak, ovo će dovesti do situacija gdje će ista jedinica na kasnijim nivoima biti dosta jača bez ikakvog očiglednog razloga.

Odbrambena taktika koju osmislite će preživjeti dva talasa Orkova, ali će odjednom podleći pred trećim talasom koji sačinjavaju potpuno iste jedinice. Iako je razumljivo što je svaki sljedeći talas jači, naše mišljenje je da su jačinu neprijatelja mogli da obilježe na neki način, kako biste znali kakav napad da očekujete.

Još jedna stvar zbog koje će vam igrica biti malo teža je to što ne postoje nivoi. U slučaju da niste majstor u igrama ovog žanra i da naiđete na baš težak nivo, nećete moći da se vratite na lakši već ćete morati da se pomučite.

I pored ovih par zamjerki igra The Lord of the Rings: Middle-Earth Defence nas je defitivno navela da pokušamo ponovo svaki put kada ne uspijemo da pređemo neki nivo.

Bilo da je u pitanju sjajan balans unapređenja, vrhunska grafika ili zanimljive odluke koje će donositi herojske jedinice, igra će vas stalno tjerati da joj se vratite još jednom.

Igricu možete preuzeti na ovom linku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS