• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad pijem - ne tvitujem

Softver kompanije Webroot spriječiće vas da pijani na Facebooku ostavljate poruke zbog kojih biste mogli da zažalite čim se otreznite.

 Kad pijem - ne tvitujem Izvor: MONDO

Grupacija za informatičku bezbjednost na Internetu Webroot razvila je aplikaciju koja bi trebalo da spriječi korisnike društvenih mreža kao što su Facebook ili Twitter da mrtvi pijani na profilu ostavljaju poruke zbog kojih bi kada se otrijezne mogli gorko da se kaju, prenijele su svjetske agencije.

Webrootov "Alko-test za društvene mreže" je besplatan za korisnike Firefoxa, a od njih se očekuje da prije pristupa omiljenoj društvenoj mreži prođu test koordinacije.

Video pogledajte na www.mondo.rs.

Kako izgleda testiranje? Potrebno je da kursor neko vrijeme uspješno držite u centru kruga koji se pokreće, ili da tačno identifikujete niz svjetlosnih efekata koji trepere. Ako ne uspijete to da izvedete - jednostavno vam neće biti dozvoljeno da pristupite svom profilu.

Google ima u ponudi sličnu uslugu za korisnike Gmaila - Mail Goggles koja ih obavezuje da za manje od jednog minuta riješe pet jednostavnih matematičkih problema da bi mogli da pošalju mejl.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS