• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Star Wars: Cantina - ratovi bez oružja

Šarmantna grafika i veliki broj likova čine igru Star Wars Cantina savršenu za žanr “time-management”.

 Star Wars: Cantina - ratovi bez oružja Izvor: MONDO

Naziv: Star Wars: Cantina
Izdavač: THQ Wireless
Format: Mobilni
Žanr: Menadžerske
Broj igrača: 1

Kada pomislite na serijal Star Wars verovatno vam na pamet padnu lasersko oružje, svemirski brodovi, Džedaji i ’kvarenje’ omiljenih filmova iz djetinjstva novim remasterizovanim izdanjima… Konobarisanje sigurno nije jedna od tih stvari.

U stvari, kada shvatite da je Star Wars: Cantina igra u stilu Diner Dash, možete se zapitati - kome je ona zapravo namijenjena?

Ako ste ikada igrali ovaj žanr, sigurno znate šta da očekujete. Zadatak vam je da poslužite veliki broj mušterija, za što kraće vreme, jureći između stolova kako bi svi bili zadovoljni.

Jedino što ovde treba da prihvatite je da umesto tople hrane i sladoleda, služite višebojna pića u plastičnim čašama, a da umesto porodica i biznismena služite mala smešna stvorenja i vojnike imperije.

Grafika je veoma detaljna i puna duha, ne iskače iz klasičnog Star Wars univerzuma, dok istovremeno sve podseća na crtać.

Dodatnu pomoć vam pruža opcija zumiranja, bolja nego kod bilo koje konkurentske igre, a koja vam olakšava raspoznavanje klijentele. Takođe, sva unapređenja koja možete da kupite, lako ćete raspoznati. Ono što treba napomenuti je da će vam se kontrole malo izmijeniti dok vam ekran bude zumiran.

Dok većina igrica u stilu Diner Dash ima pristup - jedan klik jedan sto, Star Wars: Cantina će vas naterati da se krećete u smjeru stola koji želite da uslužite. Ovo vam neće napraviti previše posla, jer ćete skakati od stola do stola, što zahtijeva vještiji rad prstiju nego u igrama sa uobičajenim kontrolama.

Jednostavnost igre će vam olakšati prihvatanje ove promjene, jer za razliku od Diner Dash koja vas tera da posebno obratite pažnju na dezerte, bebe i smještanje mušterija za odgovarajući sto, Star Wars: Cantina vas time neće opterećivati.

Umesto toga, fokus je na donošenju pića prave boje odgovarajućoj mušteriji, a iako baš pogrešite mušterije se neće preterano uzrujati. Neće se ljutiti ni ako ih ne poslužite u redoslijedu u kojem su došli, ali će im smetati ako ih uopšte ne uslužite. To će, u skladu sa pravom atmosferom Star Wars filmova, dovesti do toga da vam nervozni lovci na ucjene upucaju mušterije ili da vam stvorenja (mješavina između Orkova i svinja) polome sto.

Još jedna stvar koja odskače je da umjesto da se kazna svodi na jednu mušteriju (koja ode i ne plati vam), ovde će cijela Kanntina upasti u haos. Na momente ćete se osjećati kao da vas igra dodatno ‘gazi’ dok ste na patosu.

Ipak, 15 nivoa u Career modu i Endless mod će vam omogućiti da testirate svoje vještine do maksimuma, a sam okoliš i atmosfera će prijati svim ljubiteljima žanra.

Igru možete preuzeti na OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS