• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisu svi vlasnici iPada ludi za aplikacijama

Nijednu aplikaciju nikada nije preuzelo 32 odsto vlasnika iPada, a isto toliko njih ovaj model koristi samo za surfovanje i slanje mejlova.

 Nisu svi vlasnici iPada ludi za aplikacijama Izvor: MONDO

Procjenjuje se da 32 odsto korisnika iPada nikada nije preuzelo nijednu aplikaciju preko tog uređaja, objavila je istraživačka kompanija "Nilsen".

U virtuelnoj prodavnici App Store trenutno se nudi na hiljade aplikacija za iPad, prenijeli su francuski elektronski mediji. To govori o iPadu kao uređaju koji predstavlja primjer za mogućnost izbora i različitost korišćenja.

Tokom ankete je 63 odsto korisnika iPada izjavilo da su već plaćali neki od sadržaja za taj uređaj, 32 odsto je izjavilo da nisu preuzeli nijedan od sadržaja preko iPada, dok je pet odsto zadovoljno besplatnim aplikacijama.

Osnovne funkcije iPada, kao što su surfovanje po Internetu, ili rukovanje mejlovima koristi 32 odsto ljudi koji, međutim, ne pristupaju njegovim naprednijim funkcijama koje se u velikoj mjeri ističu prilikom prodaje te vrste proizvoda.

Među anketiranim osobama je 46 odsto izjavilo i da deli svoj tablet, što je slučaj sa samo 34 odsto korisnika "pametnih" telefona.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS