• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google osvaja svijet mode i šopinga

Google pokreće modnu web stranicu koja bi mogla da promijeni dosadašnji način kupovine na Internetu.

 Google osvaja svijet mode i šopinga Izvor: MONDO

Boutiques.com će korisnicima nuditi mogućnost da sami pretražuju linkove ka sajtovim svih bitnih imena iz modne industrije. Korisnici će, takođe, moći i da personalizuju svoje profile, prilagode ih svom ukusu i zabave se rješavanjem brojnih kvizova koji bi trebalo da doprinesu izgradnji ličnog stila.

Novi sajt kompanije Google će pamtiti modele, stilove i materijale koje korisnica najviše voli, kao i na primjer njenu ljubav prema tufnicama, ili odbojnost prema maksi suknjama.

Na boutiques.com će poznati dizajneri i holivudske zvijezde moći da kreiraju svoje manje sekcije u kojima će savjetovati korisnike i predlagati im kako da najbolje iskombinuju stilove koji su aktuelni ove sezone, prenosi "Dejli mejl".

"Kupovina odjeće znatno se razlikuje od kupovine tehničkih uređaja, na primjer. Kada je riječ o modi, 'specifikacije' su mnogo manje bitne od otkrivanja komada koji odgovaraju vašem ukusu, u kojima ćete se dobro osjećati. Zato sajt Boutiques koristi prednosti novih tehnologija za vizuelnu analizu vašeg ukusa i pomaže vam da izaberete ono što će vam najviše odgovarati", navodi se u saopštenju kompanije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS