• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Motorola A810 sa Linux OS

Motorola je odlučila da ljubiteljima Linux platforme predstavi novi mobilni telefon koji radi pod ovim operativnim sistemom.

 Motorola A810 sa Linux OS Izvor: MONDO

Proizvođači mobilnih telefona su u večitoj borbi za što veći deo tržišta i pribegavaju raznim rešenjima kako bi korisnici kupili baš njihov uređaj. Motorola je odlučila da ljubiteljima Linux platforme predstavi novi mobilni telefon koji radi pod ovim operativnim sistemom.

U pitanju je Motorola A810, telefon koji izgleda veoma lepo. Zahvaljujući Linux OS, A810 telefon poseduje QWERTY i numeričku tastaturu na ekranu, dok maska sadrži osnovne hardverske tastere. Telefon ima podršku za tri-band GSM (900/1800/1900 MHz) mrežu. U telefon je ugrađena kamera od 2 megapiksela (doduše bez mogućnosti fotografisanja u maraku jer nema blica), a za one kojima je uvek malo prostora za skladištenje fajlova tu je dodatni slot za microSD kartice. Bluetooth podrška je neizbežna, a A810 poseduje i FM radio prijemnik.

Kako Motorola A810 telefon ne poseduje podršku za GSM 850 MHz (tržište S.A.D), ljubitelji Linux operativnog sistema u Evropi moći će da uživaju u prilično funkcionalnom telefonu, sa svim potrebnim opcijama.

(Bratislav Jovanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS