• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sony Ericsson radio-telefon

R300 Radio, naziv je novog modela Sony Ericsson mobilnog telefona.

 Sony Ericsson radio-telefon  Izvor: MONDO

Kao što i samo ime govori, osnovna karakteristika ovog telefona jeste AM/FM radio prijemnik s mogućnošću prepoznavanja pesama i njihovog praćenja u pokretu. Naravno, prisutni su i dugmići za promenu stanica čime je znatno olakšana navigacija.

Muziku koju snimite sa radija moguće je sačuvati preko posebne aplikacije, a sadržaj možete pohraniti u 8 megabajta interne memorije. Sony Ericsson R300 Radio ima podršku za Bluetooth, VGA kameru, GPRS, kao i neke sitnice koje mogu olakšati svakodnevni rad - alarm, telefonski imenik, kalendar...

Telefon je kompaktan i težak svega 75 grama, uz dimenzije od 101 x 46 x 12 milimetara. Baterija omogućuje do 9 sati razgovora, a kada se telefon nalazi u "stand by" opciji baterija traje nešto više od 16 dana. Na kraju, glavni ekran je u TFT izradi i veličine je 1,8 inča. Prikazuje 65.000 boja u rezoluciji od 128 x 160 piksela.

Sony Ericsson R300 Radio mobilni telefon je izuztno zanimljiv i namenjen je prvenstveno za zabavu. U komercijalnoj prodaji naći će se tokom drugog kvartala 2008. godine, a za sada nema podataka o ceni ovog modela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS