• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golovi Jovića "zapalili" španske medije: Svi stali u odbranu Zidana - "Igrao bi da je zaslužio!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Jovića da ide, a toliko im fale golovi?", napisano je u kolumni "Marke".

 luka-jovic-dva-gola-frankurt-kolumna-marka-real-madrid-zinedin-zidan Izvor: Profimedia

Dva efektna gola Luke Jovića u dresu Frankfurta su vest dana. Srbin se na pravi način predstavio u novom-starom klubu i za pola sata na terenu u Bundesligi postigao isti broj golova kao za prethodnih godinu i po dana u Real Madridu.

Možda će vas zanimati

Podatak koji "žulja" navijače "kraljevskog kluba" ako se uzme u obzir da je Luka Jović plaćen 60 miliona evra, ali ako se uzme u obzir koliko je igrao - da li je iznenađenje?

Mnogi su osudili Zinedina Zidana što je Joviću dao prostor od tek 1.014 minuta, rascpekan na 32 utakmice, poručivši da je partija protiv Šalkea dokaz da je pogrešio, međutim ima i onih koji su stali u odbranu trenera Real Madrida.

Jedan od njih je i kolumnista španskog lista "Marka" koji se u tekstu naslovljenim "Nemojte danas da pričate sa mnom o Luki Joviću" naljutio zbog tretmana Zidana.

"Ili pričajte, ako već želite", odmah je iskontrirao Amalio Moratalja.

"Jović je dao isti broj golova za Frankfurt za 28 minuta kao za godinu i po dana u Real Madridu, a svi pričaju samo o jednoj stvari: Ko je trener koji Joviću nije dao šansu u Madridu? Oni koji ga kleveću samo u njemu vide krivca, a ne u Luki Joviću. Vidite, da je Zidan video efikasnost kod Jovića, uveravam vas da bi igrao više minuta. I tako bi mali možda dao koji gol više..."

Izvor: Profimedia

"To što je Jović upisao na listu strelaca u Bundesligi je odlična vest za Real pošto s njima ima dugogodišnji ugovor", podseća autor i potom kritikuje Ajntraht zbog poruka na društvenim mrežama.

"Jović nikoga još nije ubedio. Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Jovića da ide, a toliko im fale golovi? Takođe, nadam se da ovo nije fatamorgana. Bilo bi loše za sve tri strane. Dva gola, od kojih jedan sjajan, samo su posledica niza faktora zbog kojih ni za milimetar nisam promenio mišljenje o igraču i njegovom učinku kod Zidana", dodaje Moratalja.

U kolumni se dodaje da je pred Jovićem još šest meseci dokazivanja, a videćemo da li će se potom vratiti u Real Madrid i završiti započeto.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC