• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin prvi potez nakon titule: Potpisali talentovani blizanci - ostaju do 2025!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola i Jovan blistaju u omladinskom timu crveno-belih.

 nikola i jovan mituljikić potpisali ugovore sa crvenom zvezdom Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda nije predugo slavila šampionsku titulu. Sinoć su do nje stigli izabranici Dejana Stankovića, a danas klub potpisuje ugovore važne za budućnost. Blizanci Jovan i Nikola Mituljikić, veoma talentovani fudbaleri omladinskog tima, stavili su paraf na ugovor.

Tandem koji blista u Omladinskoj ligi Srbije ove sezone, gde se crveno-beli bore za titulu, potpisao je saradnju sa klubom do 2025. godine!

Možda će vas zanimati

Obojica igraju na ofanzivnim pozicijama, Nikola kao napadač, a Jovan u veznom redu i neverovatno su bitni za tim Marka Neđića. Zato i ne čudi što su klupsko rukovodstvo ubedili da im ponudi ugovore.

''Neopisivo je potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, evropskim i svetskim šampionom. Prekjuče sam postigao het-trik protiv RFK Novog Sada, a danas produžujem ugovor sa Zvezdom, sve to me motiviše da radim predanije. Nadam se što boljim partijama i tituli u omladincima i sanjam dan kada ću debitovati za prvi tim'', istakao je Nikola koji igra kao napadač.

Jovan je s druge strane manevrisao u centralnom delu veznog reda, što znači da su Zvezdini blizanci izuzetno polivalentni.

'Osećaj je neverovatan. Ovo mi je najsrećniji dan od kada sam počeo da se bavim fudbalom. Čast mi je da nosim Zvezdin dres na svakoj utakmici. Jedva čekam da istrčim na 'Marakanu', nekoliko puta sam dobijao poziv Dejana Stankovića da treniram sa prvim timom i nadam se da ću uskoro debitovati'', rekao je Jovan, inače vezni fudbaler.

Prezadovoljni potpisima su i Dragan Mladenović, direktor omladinske škole Crvene zvezde i Nikola Jelić, glavni trener kluba zadužen za mlađe kategorije. Njih dvojica nisu krili oduševljenje što su dva velika talenta produžila saradnju sa klubom.

Tokom sezone u kojoj se crveno-beli omladinci bore za titulu Jovan je odigrao svaku od 32 prvenstvene utakmice, uz šest golova, dok je Nikola na 30 mečeva postigao 11 pogodaka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC