• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama Srbije na Mundijalu - Rikardinjo i Portugalci su drhtali! Dva crvena, produžeci, nedosuđen penal - malo je falilo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aktuelni šampion Evrope imao je mnogo sreće! Srpski tim je bio hrabar i ostao je na nekoliko centimetara od plasmana u četvrtfinale.

 futsal reprezentacija srbije poražena od portugala u osmini finala svjetskog prvenstva Izvor: RTS1/Screenshot

Drama, pa bolan kraj!

Reprezentacija Srbije izgubila je u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Portugala rezultatom 3:4!

Možda će vas zanimati

Maestralni Jovan Lazarević dao je dva gola za izjednačenje na 2:2 i produžetke, u kojima je evropski šampion golovima Varele (3:2) i Erika (4:2) za samo tri minuta stekao prelomnu prednost - 4:2.

"Orlovi" su u preostalom vremenu pokušali da još jednom šokiraju Rikardinja i ekipu, smanjili su golom Rakića u posljednjem minutu na konačnih 3:4, ali više od toga nisu mogli. Šutirali su Kocić, Petrov, ali je golman Žoao Matoš sve branio!

U tim trenucima srpski golman Miodrag Aksentijević bio je u svlačionici nakon što je dobio crveni karton žaleći se na nedosuđeni penal za Srbiju. Portugalski igrač je zaista igrao rukom u padu, ali je sudijska procjena bila da nije bilo dovoljno za najstrožu kaznu.

Favorizovani Portugalci poveli su golom maestralnog Rikardinja u 14. minutu, a on je u trenucima odluke u produžecima blokirao šuteve "orlova" koji bi odveli meč u penale.

Šteta...

Srbija Portugal
Izvor: YouTube/videotube

Portugal će u sljedećoj fazi igrati protiv Španije, koja je u istom terminu (petak od 19 časova) pobijedila Češku rezultatom 5:2.

Srpski tim je tako drugo učešće na Svjetskom prvenstvu u istoriji završio u osmini finala i sa sjajnim utiskom. Uz ovakav nastup ekipe Dejana Majesa, oslabljeni "orlovi" su i bez kapitena Marka Pršića pokazali da je pred srpskom "A" selekcijom u futsalu lijepa budućnost.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC