• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čekao ga cijeli Split, ali on neće doći u Hajduk: Trebalo je da bude najveće pojačanje, a razočarao je čitav grad!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ponikao je u klubu, a "Torcida " je sanjala o tome da joj donese titulu...

 nikola kalinić ne prelazi u hajduk split Izvor: Profimedia

Čelnici Hajduka iz Splita označili su Nikolu Kalinića kao najveću želju za januarski prelazni rok i maštali su da se sa njim u timu ozbiljnije uključe u šampionsku trku. On bi bio ozbiljan dodatak timu u kojem su prve zvijezde Marko Livaja i Filip Krovinović, ali izgleda da od transfera neće biti ništa.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, iako je cijeli Split očekivao da Nikola Kalinić stigne u klub, to se ove zime neće desiti.

Možda će vas zanimati

Ove informacije su direktan demanti pisanja od juče, kada su pojedini lokalni portali tvrdili da će iskusni napadač već krajem januara debitovati za Hajduk. Sada se oni najveći mediji u Hrvatskoj pozivaju na Italijane, koji tvrde da Igor Tudor želi da zadrži problematičnog napadača.

Nedolazak Kalinića na polusezoni rastužio bi cijeli Split, posebno kada se zna da je Tudor i igračku i trenersku karijeru počeo na Poljudu. Zar da im njihov čovjek pokvari planove o najvećem pojačanju?

Nadali su se da će Kalinić, a u dogledno vrijeme i Šime Vrsaljko i Ivan Perišić, biti kapitalna pojačanja kluba koji godinama čeka trofeje.

Podsjećamo, Kalinić je na početku karijere četiri godine nosio dres Hajduka, a to mu je jedini klub u Hrvatskoj sa kojim je imao ugovor. Kratko je napuštao Poljud zbog pozajmica u Istri i Šibeniku, a zatim napravio ozbiljnu inostranu karijeru u kojoj su klubovi poput Milana, Atletiko Madrida, Rome, Fiorentine, Blekburna,...

Između 2008. i 2018. godine bio je reprezentativac Hrvatske, a za nacionalni tim odigrao je 42 meča i postigao 15 golova. Kraj njegove karijere u reprezentaciji obilježio je skandal, zbog toga što nije htio da uđe u igru u finišu meča protiv Nigerije, poslat je kući sa turnira na kojem su Hrvati igrali finale. 

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC