• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čeka napadača, a on pogađa u Rusiji: Argentinac riješio gradski derbi u Moskvi!

Autor Dušan Ninković

Snažni napadač Adolfo Gaič pogodio je mrežu Torpeda u Kupu Rusije.

 Adolfo Gaič pogodio protiv Torpeda Izvor: Profimedia

Zvezda čeka napadača, a on igra za CSKA! I pogađa, što je još važnije. Argentinski napadač Adolfo Gaič (23), koji je prethodnih dana pominjan kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, postigao je prvi gol u novoj sezoni. Fudbaler čije je porijeklo izazvalo mnogo kontroverzi pogodio je na kup utakmici.

Gaič je odigrao cijeli meč protiv Torpeda, a to je bilo prvi put u sezoni da je dobio značajniju minutažu. Do sada je nastupio samo na dva ligaška meča i ukupno sakupio devet minuta na terenu, pa nije mogao da ostavi dublji trag u Premijer ligi. Ali, u Kupu Rusije pokazao je da bi mogao da bude veoma koristan za tim.

Pored toga što je odmijenio startere, Adolfo je pogodio za 2:0 u 68. minutu i tako postavio konačan rezultat u gradskom derbiju. Prije njega je strijelac bio mladi Nikita Ermakov, a to je bilo dovoljno da CSKA - koji nije raspoložen da pusti Gaiča - upiše trijumf u grupnoj fazi ovog takmičenja. Pored ova dva tima, u grupi D ovogodišnjeg Kupa Rusije nalaze se ekipe Urala i Sočija, a samo će posljednjeplasirani tim završiti takmičenje. Dvije ekipe direktno prolaze dalje, a treća ide u doigravanje.

Na meču Kupa Rusije igrala su još trojica fudbalera dobro poznata ljubiteljima u Srbiji. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijan le Talek zaigrao je za domaću ekipu, dok su u gostujućem timu na terenu bili Milan Gajić i Saša Zdjelar. Nekadašnji desni bek Zvezde zamijenjen je nakon poluvremena, dok je bivši kapiten Partizana odigrao cijeli meč.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC