• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudo srpskog fudbala: Novi pazar prestigao i Zvezdu! Iz zone ispadanja do sedam pobjeda u nizu - sada je lider Superlige

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novi Pazar je pobijedio Radnički u Kragujevcu i preuzeo prvo mjesto u Superligi!

 Novi Pazar lider Superlige Srbije Izvor: MNPRESS

Novi Pazar prestigao je Crvenu zvezdu i preuzeo prvo mjesto na tabeli Superlige poslije sedme uzastopne pobjede!

Sve je krenulo od trijumfa protiv Partizana, a niz je nastavljen danas trijumfom u Kragujevcu protiv Radničkog 1923 - 3:1 (1:1). Tako je tim Vladimira Gaćinovića napravio nešto što se zaista rijetko viđalo u srpskom fudbalu do sada.

Možda će vas zanimati

Prije nešto više od mjesec dana, posle  poraza od Javora (2:1) Pazarci su bili posljednji na tabeli. Čekao ih je meč sa crno-bijelima i malo ko je očekivao da tu mogu nešto da učine. Napravili su iznenađenje, savladali Partizan i to je bila injekcija samopouzdanja koja im je bila neophodna. Od tada niko ne može da ih zaustavi. Dakle, od 29. jula ne znaju za poraz.

Poslije Partizana padali su TSC, Radnički u Nišu, Napredak, Mladost GAT, Spartak iz Subotice i sada je upisan trijumf i na "Čika Dači". Poslije dugo vremena na prvoj poziciji u srpskom šampionatu nisu ni Crvena zvezda ni Partizan, već Novi Pazar. Doduše, ovaj tim ima i dva meča više od "vječitih", ali to nikako ne umanjuje veliki uspjeh koji su napravili do sada.

Uprkos trijumfu i odličnim rezultatima šef struke gostiju nije bio zadovoljan prikazanim. Prije svega zbog prikazanog u prvom poluvremenu poslije postignutog pogotka. Njegov tim se tada previše opustio.

"Igrali smo sjajnih 15 minuta, pa me je sramota narednih pola sata. Bili su dominantniji, imali nekoliko kolosalnih šansi. Sa nekim izmjenama je drugo bilo korektno. Imali smo igrača više, teško je pobjeđivati u kontinuitetu. Razumijem momke, ovo je sedma pobjeda u nizu, ne zadovoljavamo se time. Slijedi meč sa Zvezdom. Mi gajimo ambicije, tako da zašto da ne", rekao je Gaćinović poslije meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC