• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo u Bajernu - četiri igrača "buše" trenera: Upravi smeta zbog oblačenja, a otkriveno je ko diže bunu u svlačionici!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Julijan Nagelsman trpi pritiske sa svih strana u Bajern Minhenu.

 Cetiri-igraca-Bajerna-protiv-trenera-Nagelsmana Izvor: Profimedia

Bajern trese ogromna kriza. Tri dana nakon velikog slavlja protiv Barselone u Ligi šampiona, Bavarci su izgubili od Augsburga i od tada se strasti u njemačkom velikanu ne smiruju. Njemački mediji su u srijedu pričali da trener Julijan Nagelsman nervira upravu kluba ne samo zbog slabog početka sezone, već i zbog njegovog stila oblačenja.

Ali sada stižu informacije da su problemi u svlačionici Bajerna još dublje prirode. Poslije četiri uzastopna meča bez pobjede u Bundesligi, njemački mediji tvrde da postoje četiri igrača koja "predvode pobunu" u ekipi i da su nezadovoljni Nagelsmanom.

Mediji pišu da je Nagelsman poslije prvog poraza Bajerna u sezoni u svlačionici "ribao" igrače i tražio od njih objašnjenje za ovako lošu utakmicu. Nedugo nakon toga, "Sport1" je objavio da je Nagelsman i dalje uvjeren da su igrači najviše krivi za trenutno stanje. Navodi se da im najviše zamjera zbog promašenih prilika, ali i to da akcije u protivničkoj trećini terena ne odigravaju onako kako bi trebalo.

Zbog takvog stava trenera se već neko vrijeme piše da su igrači nezadovoljni Nagelsmanom, a "Sport1" je sada objavio tekst u kojem prvi put poimence navodi ko je to protiv Nijemca. Četiri igrača su istaknuta kao oni koji predvode bunu, a to su Sadio Mane, Jošua Kimih, Leon Gorecka i Rajan Gravenberh.

"Mane se izgubio nakon jakog starta. Poslije Barselone je najavio da će se popraviti, ali već protiv Augsburga se ponovo vidjelo da Bajern ima razloga za brigu, jer je odigrao najlošiju utakmicu od dolaska u klub. Navodno je tužan i bezvoljan", piše "Sport1" o novom pojačanju Bajerna.

Za drugo pojačanje koje je protiv Nagelsmana, Rajana Gravenberha, navodi se da je bijesan jer ne dobija prilike da zaigra. Na terenu je proveo samo 218 minuta. Za to vrijeme, i Gorecka je nezadovoljan iz sličnih razloga, dok Kimih nije srećan opštim stanjem u klubu i trenerovim idejama dok je Svjetsko prvenstvo u Kataru sve bliže.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC