• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njih dvojica su najopasniji u Partizanu! Sa Zvezdinim pojačanjem se druži, a želi da obezbijedi mjesto na Mundijalu!

Autor Haris Krhalić

Samuel Ovusu će biti izuzetno motivisan kada u nedjelju uveče ekipa Čukaričkog bude gostovala Partizanu u meču 15. kola Superlige Srbije.

 Samuel Ovusu o Partizanu i Zvezdi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana napravili su još jedan veliki uspjeh u Konferencijskoj ligi, pošto su u četvrtak uveče drugi put u sedam dana uspjeli da stignu do trijumfa protiv njemačkog Kelna. Pobjeda 2:0 u Beogradu prouzrokovala je nove bodove za Srbiju na UEFA rang listi, kao i to da su crno-bijeli sada favoriti da se plasiraju u nokaut fazu evropskog takmičenja.

Ali novi izazov je već u nedjelju (18.30) protiv Čukaričkog, u gradskom derbiju koji će biti veliki test za ekipu Gordana Petrića. Među onima koji će pokušati da crno-bijelima zagorčaju život je i jedan od najboljih igrača "brđana", Samuel Ovusu.

Krilni napadač iz Gane je svjestan izazova kakav očekuje Čukarički, trenutno trećeplasirani tim Superlige, koji je već upisao devet pobjeda, iako u odnosu na pojedine ekipe imaju i po dvije utakmice manje.

"Uvijek je to mali derbi, duel gradskih rivala. I uvijek su to teške utakmice za nas, vjerujem i za Partizan. Gledao sam našeg narednog rivala protiv Kelna, pobijedili su ekipu iz Bundeslige, iz vrha evropskog fudbala. Ali svi smo izuzetno motivisani. Na nama iskusnijima je da ponesemo veći dio tereta, ali bih zaista želio da pohvalim sjajne mlade momke iz Čukaričkog. Vrlo su talentovani, odlično rade i sjajno se razvijaju. Već sada daju veliki doprinos rezultatima tima, i oni će takođe biti na velikom ispitu protiv Partizana", počeo je Ovusu za klupski sajt.

Izvor: MN PRESS

"Svima nam je jasno da su Crvena zvezda i Partizan najveći klubovi u Srbiji. Lično, protiv njih uvijek igram vrlo dobro, a dodatna motivacija nikom od nas nije potrebna. Pokušaću ponovo da doprinesem ekipi, da li golom, asistencijom, na neki drugi način... Partizan nije počeo sezonu baš najbolje, ali sada zaista igraju dobro, u vrhuncu su forme. Ali protiv nas igraju derbi, sve je moguće. Ako treba nekog da izdvojim, to su svakako Rikardo (Gomeš) i (Bibars) Natho, ali tu je još mnoštvo vrlo kvalitetenih pojedinaca", rekao je Ovusu.

Inače, reprezentativac Gane je otkrio i da vreme u Beogradu provodi u društvu Usmana Bukarija, ljetošnjeg pojačanja Crvene zvezde i svog sunarodnika.

"Viđamo se, družimo se. Igra na poziciji desnog krila, isto kao i ja. Dao je prelijep gol Partizanu u vječitom derbiju. Gledao je naš meč protiv Mladosti iz Lučana, tada sam i ja postigao gol. Jedva čekam i direktan duel protiv njega, kad budemo ugostili Crvenu zvezdu na Banovom brdu", rekao je fudbaler Čukaričkog, koji bi mogao da bude i jedini predstavnik tog kluba na predstojećem Svjetskom prvenstvu, gdje će Gana igrati protiv Portugala, Urugvaja i Južne Koreje.

"To je moja velika želja. Zbog toga sam se i vratio u Čukarički, da pokušam da se izborim za mjesto u reprezentaciji Gane. A to mogu samo dobrim igrama, golovima i asistencijama. Igram dobro, odlično se osjećam, nadam se pozivu selektora i nastupu na Mundijalu u Kataru", zaključio je Samuel Ovusu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC