• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema pozirao sa Zzlatnom loptom, pa brutalno spustio hejtera: Slavni Francuz ga prozivao, pa loše prošao! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karim Benzema neće da trpi kritike od svakoga!

 Karim Benzema  odgovorio Žeromu Rotenu na prozivke Izvor: Tweet/Ballon d'Or #ballondor/karimbenzema

Karim Benzema je glavna tema u svijetu fudbala ovih dana pošto je osvojio Zlatnu loptu. Dobio ju je iz ruku Zinedina Zidana koji je bio posljednji Francuz koji ju je uzeo ovo prestižno fudbalsko priznanje. Osim što je iskoristio ovu priliku da proslavi vrhunac karijere sa čak dvije ljepotice, iskoristio je Zlatnu loptu da se obračuna sa jednim od svojih kritičara.

Nekadašnje lijevo krilo Monaka i PSŽ-a Žerom Roten sada radi kao analitičar na francuskoj televiziji i redovno je ponavljao da Benzema nije ključni igrač nacionalnog tima Francuske. 

"Za reprezentaciju Francuske je Kilijan Mbape mnogo bitniji igrač od Karima Benzeme. Postiže više golova i ubojiti je od Benzeme", rekao je Roten, što Benzemi nije promaklo. 

U jeku slavlja, on je na svoj instagram profil postavio sliku Rotena iz vremena kada je igrao fudbal i uz to napisao:  "Previše pričaš. Skoncentriši se malo", a onda je postavio svoju sliku sa Zlatnom loptom uz komentar: "Skoncentriši se."

Izvor: Twitter/karimbenzema

Svojevremeno je i Roten igrao za Francusku, ali je upisao 13 nastupa od 2003. do 2007. godine. Najveći uspjeh u karijeri mu je što je bio dio ekipe Monaka koja je 2004. godine ušla u finale Lige šampiona. 

Sa druge strane Benzema ima 97 mečeva i 37 golova za nacionalni tim i osvojenu Ligu nacija. Sada je uzeo i najveće individualno priznanje u fudbalu, a svi su pričali i o tome što je na dodjelu stigao sa čak dvije ljepotice! Svojom i dalje zakonitom ženom Korom Gaultije i svojom djevojkom Džordan Ozunom

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC