• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović se bori da gleda fudbalere - košarkaši stižu na meč?! Zajedno krenuli za Monako, postoji samo jedan problem!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Imaju istu misiju - da naprave iznenađenje i stignu do važne pobjede koja bi navijačima Crvene zvezde ulila mnogo optimizma.

 Nemanja Nedović želi da gleda fudbalere Crvene zvezde u Monaku Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Na istom mjestu u isto vrijeme našli su se fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde. Dirljiv susret na aerodromu bio je samo početak zajedničke avanture koju će u u narednih dva dana proživjeti na obali Sredozemnog mora, pošto su se izabranici Miloša Milojevića i Vlade Jovanovića zajedno uputili ka Monaku - gdje će odigrati dva veoma važna meča.

Prvo će na teren fudbaleri, dan kasnije košarkaši, a jedan od njih želio bi da uskladi obaveze i bude prisutan na oba meča. Povratnik u redove Zvezde i veliki fudbalski fanatik Nemanja Nedović želio bi da na stadionu "Luj II" odgleda fudbalsku utakmicu Monaka i Crvene zvezde. Za sada postoji jedan problem, ali se iskusni bek nada da bi to moglo da se riješi u narednom periodu i to pomjeranjem košarkaškog treninga.

"Ja se borim za to, iskreno. Mislim da će i nama da znači malo da gradimo timsku atmosferu. Međutim, ima tu neki problem oko termina za trening. Dali su nam termin za vrijeme fudbalske utakmice, tako da ću sad da ih ispritiskam još malo da pomjerimo za ujutru", rekao je Nedović na aerodromu u Surčinu. Poslušajte Nemanju o Zvezdi, Vildozi, Monaku, Juventusu...

Pogledajte

03:40
Nemanja Nedović o Monaku, Vildozi, Juventusu - i želji da ide na fudbalsku utakmicu u četvrtak (VIDEO)
Izvor: Kurir sport/Aleksandar Radonić
Izvor: Kurir sport/Aleksandar Radonić

Podsjećamo, fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde igraće protiv "istog" protivnika ove nedjelje. Fudbalska sekcija crveno-bijelih u četvrtak od 18:45 igraju posljednji meč grupne faze Lige Evrope i moraju da stignu do pobjede kako bi obezbijedili evropsko proljeće, dok će košarkaši na teren dan kasnije. U okviru šestog kola Evrolige ekipa Vlade Jovanovića gostuje Monaku i bivšem treneru Saši Obradoviću, gdje će pokušati da napravi senzaciju i popravi učinak (1-4) sa starta sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC