• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pusti "šesticu", Zvezda konačno ima desnog beka: Milojević o Aleksu Vigu - Srećan sam!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je ostavila odličan utisak protiv Voždovca, a možda i još važnije je da je konačno dobila desnog beka u vidu Aleksa Viga.

 Miloš Milojević zadovoljan pobjedom Crvene zvezde protiv Voždovca 6:0 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je danas razbila Voždovac 6:0 (3:0) i najzadovoljniji će biti trener Miloš Milojević. Upisala su se u strijelce čak šestorica različitih fudbalera, a najvažnije od svega je što su fudbaleri poslušali trenera poslije Vojvodine. Tada smo vidjeli da Milojević nije zadovoljan odnosom svojih igrača, a sudeći po pohvalama poslije meča "na Krovu", sve se promijenilo za 180 stepeni i to je Zvezda koju je čekao poslije priprema.

"Prije svega drugačiji odnos, od prvog do posljednjeg minuta, a ne periodično i onda se kvalitet ne dovodi u pitanje. Imamo grupu dobrih igrača, ali bih upravo odnos od početka do kraja meča izdvojio i ponio iz ove utakmice", rekao je Milojević koji takođe nije htio da "poleti" jer je Voždovac skoro čitav meč igrao sa fudbalerom manje: "Svjesni smo da je naš protivnik rano ostao sa igračem manje, ali nije bilo opuštanja s naše strane i vidjelo se od starta da smo spremni i orni da igramo."

Prvenac u dresu Crvene zvezde postigao je i novajlija iz River Plejta, argentinski bek Aleks Vigo, čiju je više nego dobru partiju prokomentarisao i Miloš Milojević.

"Ima kvalitet, dolazi sa dosta intenziteta i ponavljanja i onda se to vrati. Pogodio je u pravom trenutku, srećan sam zbog njega, ali nije bitno ko se upisuje u strijelce, već da pobjeđujemo", naveo je trener Crvene zvezde i dodao da se navijači "nikad ne dovode u pitanje" i da su i danas bili na nivou.

"Zato sam i rekao poslije utakmice protiv Vojvodine da osjećam da smo im ostali dužni, što se tiče efikasnosti. Nadam se da će nastaviti da nas bodre ovako do kraja, a na nama je da radimo još jače i pobjeđujemo."

Naredni meč Crvena zvezda igra 18. februara protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić", potom gostuje Javoru, a zatim prvog dana marta nas čeka novi "vječiti" derbi. U prvom susretu u Humskoj tokom jeseni nije bilo pobjednika, a u strijelce su se upisali Bukari i Natho.

Možda će vas zanimati

Uprkos tome što je odbrambeni igrač, već sada Aleks Vigo demonstrira golgeterske sposobnosti.
Ima kvalitet, dolazi sa dosta intenziteta i ponavljanja i onda se to vrati. Pogodio je u pravom trenutku, srećan sam zbog njega, ali nije bitno ko se upisuje u strelce, već da pobeđujemo.
Navijači su i ovog puta bili 12. igrač, uprkos tome što je meč bio na gostujućem terenu. 
Navijači se nikad ne dovode u pitanje, zato sam i rekao posle utakmice protiv Vojvodine da osećam da smo im ostali dužni, što se tiče efikasnosti. Nadam se da će nastaviti da nas bodre ovako do kraja, a na nama je da radimo još jače i pobeđujemo - zaključak je Milojevića. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC