• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JIRGEN KLOP NAPUŠTA LIVERPUL!? Krizni sastanak na "Enfildu", samo su dvije opcije na stolu

Autor Dragan Šutvić

Jirgen Klop i Liverpul bi mogli da završe saradnju poslije osam godina.

 jirgen klop napušta liverpul Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Liverpul je u krizi i pitanje je da li će je preživjeti Jirgen Klop. Jedan od trenera sa najdužim stažom u jednom klubu u Evropi ima mnogo problema ove sezone i već sada bi "redsi" mogli da ispadnu iz trke za sve trofeje. Već su eliminisani iz FA Kupa i Liga kupa, u Premijer ligi su daleko od borbe za vrh tabele, dok se polako "pozdravljaju" i sa Ligom šampiona u kojoj su u utorak doživjeli blamažu.

Real Madrid je trijumfovao 2:5 poslije velikog preokreta na "Enfildu" i sada samo čudo može da spasi Liverpul, ali i Jirgena Klopa pošto je održan i hitan sastanak sa rukovodstvom kluba.

Engleski mediji prenose da je tema sastanka bio ostanak Jirgena Klopa u Liverpulu, odnosno izvori iz kluba navode da dio čelnika smatra da je vrijeme za odlazak Nijemca. Stigao je još 2015. godine i donio je Liverpulu dugo očekivani pehar Premijer lige (poslije tri decenije), a bogatu riznicu trofeja na "Enfildu" začinio je i Ligom šampiona, uz još dva izgubljena finala ovog takmičenja. Simptomatično, oba protiv Real Madrida.

Navodi se i da je pitanje samo tehničko - ili će Klop dobiti otkaz ili će sam podnijeti ostavku. Štaviše, već se spominje da bi nasljednik mogao da bude drugi Nijemac, i to znatno mlađi. U pitanju je Julijan Nagelsman koji vodi Bajern, a kome se takođe drma klupa uoči revanša sa Pari Sen Žermenom, iako je prvi meč dobio 1:0.

Trofejni trener je Liverpul vodio na 416 utakmica do sada i na njima je ostvario 251 pobjedu, ali čini se da se bliži kraj ciklusa, što je sasvim normalno u fudbalu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC