• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači u Novom Pazaru dva puta napali svog kapitena! "Prijetili su mi vađenjem očiju"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Užasno svjedočenje srpskog golmana o dešavanjima u Raškoj tokom prethodnih dana.

 Detalji napada na Filipa Kljajića u Novom Pazaru Izvor: MN PRESS

Nevjerovatna situacija u srpskom fudbalu - navijači Novog Pazara fizički su napali kapitena Filipa Kljajića, nekadašnjeg čuvara mreže Partizana, a to je izazvalo niz reakcija u klubu. Rasim Ljajić je нapustiо funkciju na kojoj je do sada bio, a novi trener Feđa Dudić odlučio je da ne preuzme tim iako je prethodnih dana usmeno dogovorio sve detalje oko saradnje.

Golman koji je bio žrtva navijača oglasio se nakon napada i pojasnio šta se sve prethodnih dana dešavalo u Novom Pazaru. Zapravo, iz njegovih riječi saznajemo da je on dva puta napadnut - prvo verbalno na sastanku navijača i igrača, a zatim i fizički nekoliko dana kasnije kada se ponovo sastao sa članovima navijačke grupe "Torcide Sandžak".

"Poslije meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vrijeđaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamjerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vrijeđaju na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim riječi koje su mi uputili" rekao je Kljajić za "Novosti".

Nakon poraza od Kolubare i tri slobodna dana Kljajić se vratio u Novi Pazar gdje je generalni sekretar kluba Fikret Međedović juče organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću, kako bi se pomirili. "Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživio maltretiranje, još gore stvari, što je i on vidio. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i prijetili da će mi lomiti ruke i vaditi oči. Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub", rekao je golman i dosadašnji kapiten Filip Kljajić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC